christelijke mediator

Mediator Leonard Faber

Kennismaken? Neem direct contact op: 085 1307532 of mail mij

Ik kom bij jullie thuis in o.a. BarneveldCulemborgEdeWageningenHarderwijkHoutenNijkerkNunspeetPutten en Veenendaal.

Het kan fijn zijn als je een mediator hebt die je begrijpt in dilemma’s, die te maken hebben met je geloofsovertuiging. Vooral bij huwelijksproblemen kan dit een grote rol spelen.

Aandacht voor jullie christelijke achtergrond

Christelijke mediation is dan een uitkomst. Tijdens een aantal mediation-gesprekken  zal ik jullie begeleiden met als doel om samen tot duurzame afspraken te komen, waarbij er ook aandacht is voor jullie christelijke achtergrond. Hierbij is voor jullie beiden aandacht, ook voor de emotionele aspecten die bij dit proces komen kijken.

Door mijn eigen christelijke achtergrond kan ik mij goed inleven in de christelijke normen en waarden van mijn klanten.

Wat kun je verwachten van het kennismakingsgesprek?

Tijdens een informatiegesprek bij jullie thuis maak ik graag kennis met jullie. Ook geef ik een helder beeld wat je kunt verwachten van het mediationtraject en wat ResolveVisie voor jullie kan betekenen. Als mediator kijk ik naar de wensen en behoeftes van beide partners en kiezen we samen het traject dat het beste bij jullie past.

Wat kun je verwachten van mediation?

Tijdens onze christelijke mediation bij scheiding is er ruimte en tijd voor:

  • De emotionele kant die een scheiding met zich mee brengt
  • De juridische en financiële kanten die besproken moeten worden
  • Een ouderschapsplan (als jullie kinderen hebben)
  • De mogelijkheid van een apart kindgesprek

Ook inventariseer ik alles wat er geregeld moet worden. Denk aan de woning, de kosten voor de kinderen en eventuele partneralimentatie. Ik leg jullie alle mogelijkheden uit.

“Als jullie besloten hebben uit elkaar te gaan, staan jullie aan het begin van een lastig proces wat gepaard kan gaan met veel emotie. In deze periode moet je ook nog over veel zaken een beslissing nemen. Daarbij is het fijn als je een mediator hebt die je christelijke achtergrond begrijpt.”

Over mij

Ik woon met mijn gezin in Leersum op de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Ik ben getrouwd met Quirine en samen hebben we een zoon en een dochter. Ik ben een actief sporter en speel voetbal en tennis. Daarnaast fiets ik veel.

Verder coach ik met veel plezier het hockeyteam van mijn dochter of ga ik kijken bij een schaatswedstrijd van mijn zoon. Ik reis graag en ga regelmatig naar het theater of een concert. Bovendien houd ik van gezelligheid en fijne mensen om me heen.

Ervaring

Na een langdurige loopbaan in de financiële sector heb ik bewust ervoor gekozen om zelfstandig mediator te worden en heb daarvoor de opleiding tot MFN Familiemediator gevolgd. Reden is dat ik altijd geïnteresseerd ben geweest in het wel en wee van mensen.

Vanuit mijn loopbaan binnen de financiële dienstverlening heb ik ruime ervaring met financiële zaken zoals hypotheken en ondernemingen.Hierdoor kan ik jullie op alle fronten goed bijstaan.

 

Wat klanten over mij zeggen

“Professioneel met een gezellige touch. Het werd allemaal snel en goed geregeld. Er werd goed naar ons geluisterd, en het voelde vertrouwd. Het was fijn dat het niet mega zakelijk was, maar wel gezellig en met humor geregeld kon worden. Leonard weet goed waar die het over heeft, en dacht erg met ons mee.”- Alice uit Cothen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Benieuwd of ik jullie ook kan helpen? Stuur mij een bericht
Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.