Disclaimer

Wat onze intentie is

Welkom op de website van Resolvevisie.nl. Ons doel is om deze website voor bezoekers zo informatief mogelijk te maken. Wij passen daarom informatie zoveel mogelijk aan als die verouderd of foutief is. Het kan dus zijn dat u bij herhaald bezoek aan de website veranderingen aantreft. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor kosten of schade die u zou lijden door gebruik van de informatie op deze website. Neemt u in geval van twijfel contact op: wij staan altijd voor u klaar om uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

Deze website valt onder de bescherming van het auteursrecht. Dit houdt in dat het niet toegestaan is om deze website te verveelvoudigen of op andere manieren inbreuk te maken op het auteursrecht, zonder schriftelijke toestemming van Resolve Visie. Neemt u daarvoor contact op met info@resolvevisie.nl.

Mocht u een eventuele link op onze website volgen naar een andere website, dan kunt u op die andere website nakijken hoe er met uw gegevens wordt omgegaan. Onze verantwoordelijkheid beperkt zich tot het aanbieden van een geldige link naar andere websites. Mocht u onregelmatigheden tegenkomen, laat het ons weten via info@resolvevisie.nl.

Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button