Linken naar andere websites

Handige websites met informatie over scheiden en alles wat er mee te maken heeft

mediation noord Nederland

Financiën

Hypotheekvisie
Resolve werkt samen met HypotheekVisie. Dit betekent dat jullie zo snel mogelijk duidelijkheid krijgen over jullie woonsituatie én dat de hypotheek direct kan worden geregeld.

De Heer en Partners: verzekeringen en financiële dienstverlening, Haarlem.

Kindercoach

Alles Kids ?! in Amsterdam: Marjorie Lucas, kindercoach ‘het is fijn als iemand even met je meeloopt, als je niet lekker in je vel zit.’ Voor kinderen/jongeren van 5-18 jaar en ouders.Opleiding

Opleiding

The Lime Tree – Mediation & Training heeft zich gespecialiseerd in het opleiden van mediators (conflictbemiddelaars). Daarnaast legt The Lime Tree zich toe op mediation in de praktijk met haar eigen landelijke netwerk van mediators.

Vitaal scheiden

Resolve heeft meegewerkt aan het boek Vitaal scheiden. Een praktisch en laagdrempelig boek over hoe je de scheiding goed regelt.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat klanten over ons zeggen

“Heel prettig om iemand bij je aan tafel te hebben die je helpt en goed naar je luistert. Maar uiteindelijk precies zo opstelt volgens de regels en afspraken die gemaakt zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenbeoordelingen Resolve Visie krijgt van haar klanten via Klantenvertellen een 9.1/10 gebaseerd op 565 stemmen