Mediator Leusden

Mediator Leusden

Neem contact op met Anniek Drenth, jullie mediator in Leusden: 085 1302989 of mail Anniek

Als mediator in Leusden sta ik jullie bij gedurende de hele scheiding.

Jullie worden ondersteund en goed geïnformeerd, zodat er snel overzicht komt. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in Leusden en omgeving zoals Amersfoort, Hoogland, Vathorst en Woudenberg. Als mediator ben ik onpartijdig en er wordt voor gezorgd dat je allebei over dezelfde informatie beschikt. Alle gesprekken zijn ook met jullie samen.

Jullie mediator in Leusden

Jullie worden door mij als mediator in Leusden begeleid tijdens het hele scheidingsproces. Wat kunnen jullie hiervan verwachten?

 • Een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jullie persoonlijke situatie, de dienstverlening en het tarief wordt besproken. We werken met een all-in tarief, dus zijn er geen verrassingen achteraf.
 • Vervolgens worden samen met jullie afspraken gemaakt over de alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen of huurwoning. Is er een koophuis bij de scheiding dan komt er snel duidelijkheid over de mogelijkheden. Tijdens de gesprekken nemen we ook de tijd voor de onderlinge communicatie en de emotionele kant van de scheiding.
 • Nadat over alles overeenstemming is stel ik het scheidingsconvenant op met hierin duidelijke en duurzame afspraken.
 • Als er kinderen onder de 18 jaar zijn, wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin leggen we vast hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen.
 • Als jullie allebei de documenten ondertekend hebben wordt de juridische procedure in werking gezet. Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank en schrijft de scheiding in. Hiermee is de hele scheiding geregeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze mediator in Leusden. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiden met kinderen in Leusden

Als jullie kinderen hebben, maken we samen goede afspraken over bijvoorbeeld de zorgverdeling. We bespreken samen jullie ideeën, maar ook de wensen van de kinderen. Bijvoorbeeld: hoe vierden jullie de verjaardagen van de kinderen tot nu toe? Hoe willen jullie dit gaan invullen na de scheiding? Je kunt bijvoorbeeld afspreken dat het samen vieren het komende jaar niet gaat gebeuren, maar dat dit wel het plan is voor de lange termijn. Alle afspraken vormen de basis voor het ouderschapsplan.

Ook is het mogelijk dat ik als mediator in Leusden apart een kindgesprek met jullie kinderen heb. Hierin worden de kinderen uitgenodigd te vertellen hoe het met ze is en hoe zij over dingen denken.

Jullie financiële situatie, voor en na de scheiding

Een belangrijk onderdeel is het in kaart brengen en verdelen van de financiën bij de scheiding.

 • Doordat de financiële situatie er na de scheiding anders uit komt te zien kan dit gevolgen hebben voor de belasting. Ik bespreek als mediator in Leusden met jullie de eventuele gevolgen en bekijk of er bijvoorbeeld recht is op een alleenstaande ouder korting of toeslagen.
 • Bij het verdelen van de financiën gaan we uit van de financiële situatie op dit moment. Discussies over het verleden proberen we zo veel mogelijk te voorkomen (‘toen heb jij dit aangeschaft’). Beslissingen zijn destijds genomen, het is nu juist belangrijk om naar de toekomst te kijken. Maak het elkaar mogelijk weer verder te gaan.

Kennismaking met onze mediator in Leusden

Willen jullie je scheiding regelen met Anniek Drenth als scheidingsmediator in Leusden? Neem dan contact met mij op voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt, wat je van mijn dienstverlening kunt verwachten en het tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijne samen werking, duidelijke uitleg over zaken.” – Bernadette uit Veenendaal

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Anniek jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: