Middelburg

Mediator Middelburg 

Middelburg

Mediator Middelburg

 
MFN mediators logo
 
MFN mediators logo

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Door te kiezen voor mij als de mediator in Middelburg komt er overzicht en duidelijkheid.

Jullie scheiding wordt van A tot Z geregeld, zodat je allebei goed verder kunt.

Ik ben aangesloten bij Resolve Visie, een landelijk netwerk van mediators. Hierdoor is er veel expertise in huis. Zo kunnen wij op veel terreinen iets voor jullie betekenen. Denk bijvoorbeeld aan keuzes over jullie financiën en woning.

Gesprekken zijn bij jullie thuis. Hierdoor is er tijd en aandacht voor jullie zelf en voor jullie kind(eren). Ik kom als mediator bij jullie thuis in Middelburg en omgeving, zoals Arnemuiden, Goes, Oost Souburg, Veere, Vlissingen en Walcheren.

Mediation in Middelburg

Mijn dienstverlening heet ‘scheiden in 7 stappen‘ en bestaat uit het begeleiden van het hele proces van scheiding. In de gesprekken is het doel te komen tot gezamenlijk gedragen afspraken. Vervolgens volgt de juridische afhandeling. Stap voor stap ziet het traject met mij als mediator in Middelburg er als volgt uit:

 • Een eerste vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Daarin kunnen jullie aangeven wat je belangrijk vindt in het proces van scheiding. Ook wordt aan jullie gevraag wat de uitgangspunten en ideeën zijn. Jullie maken kennis met mij als mediator en ik vertel wat je van mij mag verwachten.
 • In de vervolggesprekken worden over alle zaken afspraken gemaakt. Zoals de woning bij de scheiding, financiën en het opgebouwde pensioen. Ook wanneer er een huurhuis of eigen bedrijf is, worden hierover afspraken gemaakt.
 • Als jullie minderjarige kinderen hebben worden er afspraken gemaakt over onder andere de omgangsregeling en de kinderalimentatie. Ook is er een kindgesprek met jullie kinderen mogelijk en wordt meegedacht hoe je je kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.
 • Jullie worden op alle gebieden ondersteund. Je wordt juridisch goed geïnformeerd en ondersteund in de communicatie. Alle afspraken leg ik voor jullie vast in een scheidingsconvenant. Als jullie kinderen hebben leg ik de afspraken vast in een ouderschapsplan.
 • De stukken worden door onze vaste advocaat ingediend bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding juridisch afgerond.

Vooraf krijgen jullie een volledig kostenoverzicht. Jullie betalen een all-in tarief. Dit zijn de totale kosten voor de scheiding, inclusief de afhandeling bij de rechtbank.

Service mediator Middelburg:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze deskundige mediator in Middelburg. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Verschil tussen een mediator en advocaat

Het gebruikmaken van een gezamenlijke mediator in Middelburg biedt je een goed alternatief voor het inschakelen van twee advocaten. Beide zijn professionele manieren om jullie scheiding te regelen.

Verschil is dat bij mediation afspraken in gezamenlijk overleg worden gemaakt. Zoals over jullie woning, financiën en de zorg voor jullie kinderen, Dit vraagt van jullie dus een commitment om er samen uit te willen komen.

Betrouwbare mediation in Middelburg

Jullie willen scheiden. En nu? Door aandacht te besteden aan de emotionele kant van de scheiding, door ondersteuning bij het maken van alle afspraken én door alle praktische en juridische zaken goed te regelen, weet je dat de hele scheiding zorgvuldig wordt afgerond.

Geen losse eindjes en duidelijkheid voor de toekomst. Je hebt zelf de regie gehouden, door samen om de tafel te gaan. Dit geeft een goede basis om straks goed verder te kunnen.

Onze mediator in Middelburg

Willen jullie je scheiding regelen met onze scheidingsmediator in Middelburg? Neem dan via het contactformulier contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens het eerste kosteloze gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt en wat je van onze dienstverlening mag verwachten.

Wat klanten over mij zeggen

“Vakkundig en betrokken. In deze toch wel stressvolle periode, een vakkundige begeleiding gehad…ze was zeer betrokken en duidelijk in alles wat met het convenant te maken heeft …zo heeft ze ons goed geholpen naar een ,,volwassen scheiding.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.