mediator Aalsmeer

Mediator in Aalsmeer

Neem direct contact op met Sjoerd Uitenbroek: 085 1302993

Wat kan mediation Aalsmeer voor jullie betekenen als je gaat scheiden?

Ik zorg ervoor dat er overzicht komt in alle zaken die op jullie af komen bij een scheiding, zodat er rust en duidelijkheid komt.

Afspraken zijn bij jullie thuis of desgewenst op een neutrale locatie. Afspraken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk. Meer weten of mediation bij jullie past? Neem gerust contact op als je vragen hebt of direct een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Jullie scheiding volledig geregeld door de mediator in Aalsmeer

Er ontstaat overzicht en met scheiden in 7 stappen wordt jullie scheiding volledig afgerond:

 • In het kosteloze kennismakingsgesprek nodig ik jullie uit om te vertellen wat voor jullie van belang is om de scheiding te regelen en leg ik, toegespitst op jullie situatie, onze dienstverlening uit. Aangezien een scheiding veel vragen en zorgen met zich meebrengt, is hier ook ruimte voor om bij stil te staan. Het all-in tarief en het verloop van het scheidingsproces worden besproken. Daarnaast vertel ik wat jullie van mij kunnen verwachten als mediator. Kort samengevat is dat samen met jullie de volledig scheiding zorgvuldig wordt afgehandeld.
 • Vervolgens worden er samen met jullie afspraken gemaakt over alle zaken die geregeld moeten worden. Denk aan de verdeling van de financiën, afspraken over de woning, pensioenen en de alimentatie. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt al vroeg in het scheidingsproces besproken wat er haalbaar is. Kan één van beiden de woning overnemen en hoe komt hier snel duidelijkheid over?
 • Als jullie kinderen onder de 18 jaar hebben, wordt er samen een ouderschapsplan opgesteld. Hierin komen goede passende afspraken over de kinderen. Denk aan de zorgverdeling en hoe je elkaar op de hoogte houdt van de kinderen. Ook is het mogelijk dat ik als mediator een apart kindgesprek met jullie kinderen heb. Hierin worden bijvoorbeeld hun ideeën besproken en hoe het met hen gaat.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd door onze vaste advocaat. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank.

Voordelen mediator Resolve Visie Aalsmeer

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Aalsmeer. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Vragen bij kinderen bij scheiding

Hebben jullie kinderen? Vaak zijn er veel vragen en zorgen over hen als jullie gaan scheiden. Deze worden dan ook besproken. Denk aan vragen als:

 • Hoe vertel je aan de kinderen over de scheiding?
 • Is co-ouderschap (is een gelijke verdeling van de zorg) passend of is een andere zorgverdeling in jullie situatie geschikter? Je maakt je zorgen om jullie kind, bijvoorbeeld omdat hij/zij een binnenvetter is en niet praat? Wat voor steun past het beste bij jullie kind(eren) tijdens de scheiding en daarna? Bij wie kun je terecht?

Mediation gesprekken bij jullie thuis in Aalsmeer en omgeving

Als mediator in Aalsmeer kom ik bij jullie thuis. Ook zijn gesprekken op een neutrale lokatie mogelijk. Afspraken zijn zowel overdag als ‘s avonds mogelijk. Een eerste afspraak kan meestal binnen één week plaatsvinden.

Wat klanten over mij zeggen

“Heel goed begeleid en meedenkend!” – Fouad

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.