Mediator Amsterdam

Mediator Amsterdam

Neem direct contact op met Way Ying Lee: 085 1302990 of mail mij

Samen goed scheiden is mogelijk met mij als  mediator in Amsterdam.

Bij mediation is het uitgangspunt dat je samen de scheiding wil regelen, ook al bestaat er nog onenigheid.

Ik kom bij jullie thuis in Amsterdam en omgeving, zoals Amstelveen, De Ronde Venen, Diemen, Landsmeer en Mijdrecht.

Regel jullie scheiding samen met mij als mediator in Amsterdam. Door samen om de tafel te gaan, onder begeleiding van een onafhankelijke derde, ben je in staat te komen tot goede afspraken. Hierdoor ontstaat er vaak snel rust en duidelijkheid tijdens de emotionele tijd van een scheiding.

Hoe ziet mediation in Amsterdam eruit in de praktijk?

Met scheiden in 7 stappen regel ik samen met jullie de scheiding van begin tot eind. Stappen zijn onder andere:

 • De huidige en toekomstige woonsituatie. Wat zijn bijvoorbeeld de opties bij de scheiding voor jullie eigen woning? Kan één van beide de (huur of koop) woning overnemen en wat zijn de mogelijkheden om andere woonruimte te vinden?
 • Als er kinderen zijn, dan wordt er ook een ouderschapsplan gemaakt. Hierin komen alle afspraken over jullie kinderen te staan. Zoals een passende omgangsregeling bij minderjarige kinderen.
 • Er wordt een alimentatieberekening gemaakt om zowel kinder- als partneralimentatie te bepalen. Ook wordt besproken hoe het financiële plaatje er straks uit gaat zien. Denk aan de verdeling van vermogen of schulden.
 • Er wordt samen met jullie gekeken naar goede oplossingen. De praktische en financiële gevolgen van de scheiding worden afgehandeld. Je wordt goed geïnformeerd over alle mogelijkheden. Ook worden de voor- en nadelen van alle keuzes besproken en je wordt gewezen op eventuele fiscale of juridische consequenties. Voor alle zaken worden oplossingen gezocht en afspraken gemaakt.
 • Als er over alle zaken overeenstemming is en alle afspraken door mij zijn vastgelegd, volgt de juridische afwikkeling. De scheiding is hiermee volledig afgehandeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Amsterdam. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Snel duidelijkheid en extra aandacht voor kinderen

Zaken die voor jullie urgent zijn, worden direct besproken. Bijvoorbeeld duidelijkheid bij een eigen woning. Wat zijn de stappen, die gezet moeten worden om de mogelijkheden van de woning helder te krijgen en wat zijn de opties? Zo komt er snel duidelijkheid en weet je waar je aan toe bent.

Omdat een scheiding ook veel impact op kinderen heeft, is er apart met hen een kindgesprek mogelijk. Dit is een laagdrempelig gesprek met kinderen over de afspraken die hen aangaan en hun ideeën en eventuele vragen.

Mediator Amsterdam is dé specialist in scheidingen

Willen jullie graag professionele hulp bij de scheiding? Kies dan voor mediation bij Resolve. Wij hebben al vele honderden stellen begeleid om goed uit elkaar te gaan. Ook staan wij voor een persoonlijke werkwijze. Gesprekken vinden plaats bij jullie thuis of desgewenst op locatie. Je betaalt een all-in tarief voor de hele scheiding, inclusief advocaatkosten, zodat vooraf de kosten duidelijk zijn.

Wat klanten over mij zeggen

“Prima begeleiding. Een loods in een ingewikkeld traject. Efficiënte afwikkeling.” – anoniem uit Landsmeer

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Benieuwd of Way Ying jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: