Mediator Assen

Mediator Assen

Neem direct contact op met Stephan Hollenberg: 085 1307246 of mail mij

Als mediator in Assen bied ik jullie een volledig scheidingspakket.

Er wordt gezorgd voor deskundige ondersteuning bij jullie hele scheiding. Je hoeft geen aparte advocaat meer in te schakelen.

Ik kom bij jullie thuis in Assen en omgeving. Door alle afspraken samen te maken, komt er snel rust en duidelijkheid. Ik ontmoet jullie graag in een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken dan jullie situatie, mijn dienstverlening en wat ik voor jullie kan betekenen.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Jullie scheiding compleet afgehandeld voor een all-in tarief met de mediator in Assen

Een echtscheiding is vaak een ingrijpende gebeurtenis, het leven zoals je het kende staat volledig op zijn kop. Door jullie scheiding samen te regelen met mediation, ben je ervan verzekerd dat de scheiding zorgvuldig geregeld wordt. Hieronder kun je het traject bekijken:

 • Het begint met het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Alles in en om de scheiding komt aan bod, inclusief het tarief, dit is altijd een all-in tarief en je voorkomt zo verrassingen achteraf.
 • In de mediation gesprekken die volgen, maken we samen afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er al vroeg in het scheidingsproces gezorgd voor duidelijkheid over de mogelijkheden. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden in de woning kan blijven?
 • Voor kinderen onder de 18 jaar maak ik samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld met hierin alle afspraken over de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen/feestdagen en kinderalimentatie. We kunnen jullie kinderen betrekken bij het ouderschapsplan door een apart kindgesprek te hebben met hen.
 • Als alles ondertekend is, zit het traject aan tafel erop. De juridische procedure wordt in werking gezet en advocaat dient de stukken in bij de rechtbank, het inschrijven van de scheiding doen we ook voor je.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen scheiden

Hoe ziet mijn dienstverlening eruit in de praktijk?

 • Ik ben onpartijdig en behartig allebei jullie belangen. Jullie persoonlijke situatie wordt in kaart gebracht, zodat je precies weet wat er geregeld moet worden voor het scheidingsconvenant. Hierin kijk ik wat jullie nodig hebben en wordt er samen gezocht naar oplossingen.
 • Je wordt over alle zaken geïnformeerd en er worden samen goede afspraken gemaakt. De voors en tegens worden op een rijtje gezet, zodat er goede oplossingen komen. Doordat afspraken gezamenlijk worden gemaakt, geeft dit meer draagvlak voor de toekomst en dus ook meer duidelijkheid en rust.
  Tijdens de gesprekken ondersteun ik jullie zodat je in gesprek blijft met elkaar.

Scheiden: emoties en praktische zaken

Vaak zijn er veel emoties, die het maken van goede afspraken in de weg staan. Emoties zoals boosheid, angst, teleurstelling, en wellicht ook opluchting, lopen door elkaar heen. Ook kan het overzicht kwijt zijn en weet je niet waar te beginnen. Kies in alle gevallen voor mediation in Assen en jullie zijn verzekerd van goede afspraken.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: