mediator Assen

Mediator Assen

Neem direct contact op met Stephan Hollenberg: 085 1307246 of mail mij

Zijn jullie op zoek naar een mediator in Assen die jullie deskundig ondersteunt bij jullie hele scheiding?

Ik ben Stephan Hollenberg en bied jullie een volledig scheidingspakket. Je hoeft geen aparte advocaat meer in te schakelen.

Ik kom bij jullie thuis in Assen en omgeving. Door alle afspraken samen te maken, komt er snel rust en duidelijkheid. Ik ontmoet jullie graag in een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken dan jullie situatie, mijn dienstverlening en wat ik voor jullie kan betekenen.

Een echtscheiding is vaak een ingrijpende gebeurtenis, het leven zoals je het kende staat volledig op zijn kop. Goede deskundige hulp is dan ook erg raadzaam. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Scheidingstraject mediator Assen

Door jullie scheiding samen te regelen met mij als mediator Assen, zijn jullie ervan verzekerd dat de scheiding zorgvuldig wordt geregeld. Het scheidingstraject ‘scheiden in 7 stappen‘ ziet er beknopt weergegeven als volgt uit:

 • Kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Het vertel jullie alles over het traject en jullie geven aan wat jullie wensen en mogelijkheden zijn. Ook krijgen jullie de kosten voor mediation te horen, dit is een all-in tarief.
 • Aandacht financiën, alimentatie, pensioen, jullie kinderen en jullie eigen of -huurwoning. In de mediation gesprekken die volgen maken we samen afspraken over de verschillende zaken. Ik probeer snel duidelijkheid te scheppen over de mogelijkheden bij een eigen woning.
 • Ouderschapsplan. Voor kinderen onder de 18 jaar maak ik samen met jullie een ouderschapsplan met hierin alle afspraken over de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen/feestdagen en kinderalimentatie. We kunnen jullie kinderen betrekken bij het ouderschapsplan door een apart kindgesprek te hebben met hen.
 • Juridische afhandeling. Als alles ondertekend is, zit het traject aan tafel erop. Ik zet de juridische procedure in werking. De advocaat dient de stukken in bij de rechtbank, het inschrijven van de scheiding doen we ook voor je.

Mediation in Assen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Assen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen scheiden in Assen

Samen scheiden met hulp van mij als mediator in Assen. Waarom zou je voor mijn diensten kiezen? Wat kun je verwachten?

 • Als mediator in Assen ben ik neutraal en onpartijdig en er voor jullie beiden. De wensen en uitgangspunten van jullie allebei komen aan bod.
 • De mediator houdt rekening met het tempo van jullie beiden. Soms kan de ene partner al verder in het proces zijn dan de ander.
 • Met ondersteuning van mij tijdens de gesprekken zorg ik ervoor dat jullie in gesprek blijven. Je komt zo vaak sneller tot oplossingen, hierdoor verloopt de scheidingsprocedure meestal voorspoedig.
 • De afspraken die we maken zijn duurzaam omdat ze gezamenlijk tot stand komen.
 • Mediation is goedkoper dan wanneer je ieder apart een advocaat inschakelt.
 • Je blijft uit de strijd, zo voorkomen jullie dat je in een vechtscheiding terechtkomt.

Mediation in Assen: emoties en praktische zaken

Als je gaat scheiden, krijg je te maken met veel emoties, die het maken van goede afspraken in de weg staan. Emoties zoals boosheid, angst, teleurstelling, en wellicht ook opluchting, lopen door elkaar heen. Ook kan het overzicht kwijt zijn en weet je niet waar te beginnen. Kies in alle gevallen voor mediation in Assen en jullie zijn verzekerd van goede afspraken.

Afspraken zijn bij jullie thuis in Assen en omgeving, zoals ook in o.a. HoogeveenMeppelTynaarlo en Westerveld.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.