mediator Barneveld

Mediator Barneveld

Neem direct contact op met Leonard Faber: 085 1307532 of mail mij

Wat kan ik betekenen als mediator Barneveld?

In gesprekken bij jullie thuis wordt er gezorgd voor goede hulp tijdens de hele scheiding. Samen regelen geeft rust en overzicht voor nu en straks.

Wat houdt het volledig regelen van jullie scheiding in? Het eerste gedeelte van het mediation proces bestaat uit gesprekken bij jullie thuis. Het tweede gedeelte is de schriftelijke juridische afhandeling, je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank.

Ik ben MfN geregistreerd mediator en ben actief in Barneveld, De Glind, Garderen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Stroe, Terschuur, Voorthuizen en Zwartebroek. Ook bestaat mijn werkgebied uit EdeWageningen, Rhenen en Veenendaal.

Volledig scheidingspakket van de mediator Barneveld

Mijn dienstverlening in een aantal stappen beschreven:

 • Het begint met een afspraak voor een kennismakingsgesprek, zo kunnen we jullie persoonlijke situatie bespreken en wat er allemaal op jullie af zal komen bij de scheiding.
 • Ik ondersteun jullie om afspraken te maken over alle zaken die bij een scheiding komen kijken. Zoals de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, verdeling van de financiën en wat te doen met de woning. Bij een koophuis bij de scheiding wil je uiteraard snel weten waar je aan toe bent. Kan één van jullie bijvoorbeeld in de woning blijven en wat is er mogelijk voor de ander?
 • We maken ook een ouderschapsplan als jullie samen minderjarige kinderen hebben. We bespreken ook hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Aan bod komt dan: hoe denken zij over de afspraken over hen en zijn er vragen of zorgen?
 • Zodra alle papieren ondertekend zijn, kunnen we de juridische procedure in werking zetten. Onze advocaat dient de stukken in bij de rechtbank, je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank.

Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief, zo weet je precies waar je aan toe bent qua kosten. De hoogte van het all-in tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te kunnen regelen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar allebei jullie inkomens en of er vermogen is, misschien hebben jullie wel recht op een toevoeging. Dit wordt duidelijk tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Stap voor stap de scheiding regelen

In de mediation gesprekken worden de volgende zaken doorgenomen:

 • Jullie ontvangen een checklist. Met deze lijst weet je welke documenten er verzameld moeten worden. Denk aan een overzicht van de hypotheek, salarisstroken en overzichten van de bank- en spaarrekeningen.
 • Per onderwerp bespreek ik met jullie wat de ideeën zijn en alle opties worden op een rijtje gezet. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de mogelijkheden met een eigen woning. Ook worden jullie voorgelicht over mogelijke gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan fiscale gevolgen bij het overnemen van een eigen woning. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat er geen losse eindjes ontstaan en dat je goed verder kunt.

Ouderschapsplan met goede afspraken over jullie kinderen

Hebben jullie kinderen? Je wordt dan ondersteund in het maken van de afspraken over hen. Denk hierbij aan de zorgverdeling, invulling van de vakanties, feestdagen en verjaardagen. Alle afspraken worden vastgelegd. Dit wordt zo concreet mogelijk gedaan, zodat je hier altijd op kunt terugvallen. Dit kan ook als jullie iets specifieks willen vastleggen, zoals bijvoorbeeld familiebezoeken of dat de huisdieren met de kinderen meegaan.

Goede hulp bij scheiden houdt in dat je goed geïnformeerd bent en dat alles zorgvuldig is geregeld. Dit geeft het beste uitgangspunt voor een toekomst, zonder frustraties.

Wat klanten over mij zeggen

“Leonard Faber is een heel fijn persoon voor als je zo iets moeilijks en emotioneels moet regelen. Leonard luistert goed weet precies waar hij het over heeft en als hij iets even niet weet vraagt hij het gelijk na en komt er dan op een later moment op terug, en heeft geen oordeel. Leonard heeft ons echt heel erg goed door onze scheiding heen geholpen.” – Samantha uit Deil

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Leonard jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.