mediator Zeeland

Mediator Bergen op Zoom

Neem direct contact op met Tessa Engler: 085 1302995 of mail mij

Als mediator Bergen op Zoom heb ik alle expertise in huis om jullie scheiding goed te regelen.

 Samen regelen brengt rust en duidelijkheid. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Door hulp van mij als mediator in Bergen op Zoom bij jullie scheiding, ontstaat er snel overzicht. Zaken die prioriteit hebben worden als eerste besproken. Denk aan bijvoorbeeld jullie woning of het vertellen aan jullie kind(eren), als dit nog niet gedaan is.

Ik kom naast Bergen op Zoom bij jullie thuis in: Etten-Leur, Halderberge, Halsteren, Moerdijk, Oudenbosch, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Tholen, Woensdrecht en Zundert.

Totaal pakket bij jullie scheiding

Jullie volledige scheiding wordt geregeld, wat houdt dit in?

 • Samen met jullie worden er afspraken gemaakt over de woning, verdelen van spullen, alimentatie, financiële zaken en pensioenen. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor antwoorden op vragen die er zijn. Zoals is het haalbaar dat één van beiden hier blijft wonen.
 • Alles wordt door mij vastgelegd in formele juridische documenten. Het scheidingsconvenant en als er kinderen zijn een ouderschapsplan.
 • De laatste stap is dat de scheiding volledig juridisch wordt afgehandeld door onze vaste advocaat. Jullie houden gedurende dit hele proces te maken met mij als jullie vaste contactpersoon.

Door all-in tarief geen verrassingen achteraf

De kosten voor de gehele scheiding bestaan uit een all-in tarief. De hoogte van het all-in tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen. Is er al veel overeenstemming of is er nog veel onduidelijk? Hebben jullie recht op een toevoeging (ligt aan jullie inkomen en of er vermogen is) dan betalen jullie een minimale eigen bijdrage.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Voordelen mediation Bergen op Zoom

Waarom kiezen voor een gezamenlijke mediator in plaats van elk een advocaat? Wat levert jullie dat meer op?

 • In de mediation gesprekken wordt door middel van een duidelijk stappenplan alles met jullie besproken. Zo komt er overzicht en structuur. Wij gebruiken hiervoor scheiden in 7 stappen, zo weet je zeker dat alles aan bod komt.
 • Het belang van de kinderen staat altijd voorop bij de afspraken. Er is ook de mogelijkheid dat ik met jullie kinderen spreek in een apart kindgesprek. Zo kunnen ze kwijt aan een onafhankelijke derde wat hun mogelijk dwars zit en hoe ze in hun vel zitten. Ook worden hun ideeën over bepaalde zaken besproken, denk aan het vieren van hun verjaardag of wat te doen met de vakanties. Samen met jullie als ouders worden er ook goede goede afspraken over hen gemaakt, deze komen in het ouderschapsplan.
 • Er is een combinatie van een zakelijke en persoonlijke insteek. Zaken worden geregeld en er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan de opties van de woning, zoals verkoop of niet. Er is ruimte om ook de emotionele kant van de scheiding te bespreken. Dit geeft vaak een betere basis voor de toekomst. Je bent met elkaar om de tafel gaan zitten met mij als onafhankelijke derde. Hierdoor heb je geïnvesteerd in de onderlinge verstandhouding en ben je niet tegenover elkaar komen te staan.

Samen scheiden mogelijk met de mediator Bergen op Zoom

Ik ben als ADR mediator werkzaam in Bergen op Zoom en omgeving. Doordat ik vele stellen begeleid heb in het afronden van de scheiding, kan ik jullie goed bijstaan. Jullie kunnen van mij verwachten dat er passende keuzes in gezamenlijk overleg gemaakt worden, dat jullie deskundig worden voorgelicht en dat alles zorgvuldig wordt vastlegt. Zo zijn er geen losse eindjes en kun je zo goed mogelijk verder. Dit geldt voor jullie zelf, als bij kinderen, ook voor hen.

Wat klanten over mij zeggen

“Tessa is stevig en recht door zee. Objectief en een kei in scheppen van rust en duidelijkheid.” – Tabitha uit Zierikzee

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.