Mediator Purmerend

Mediator Beverwijk

Neem direct contact op met Anne Marie Baud: 085 1302994 of mail mij

Wat kun je verwachten van mij als mediator Beverwijk?

Alle praktische én juridische zaken worden samen geregeld en ik sta jullie bij tijdens de hele scheiding. Samen overleggen geeft rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in Beverwijk en omgeving zoals Assendelft, Heemskerk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Purmerend, Uitgeest, Wormerland, Zaandam en Zaanstad.

Je kunt van mij een meedenkende houding verwachten: ik reik jullie alternatieven aan waar je wellicht nog niet aan gedacht hebt. Willen jullie bijvoorbeeld de woning niet verkopen? We kunnen dan onderzoeken of je de woning tijdelijk onverdeeld kunt laten. Voorwaarden en gevolgen van deze keuze worden besproken en zo kan één van de partijen mogelijk (tijdelijk) in de woning blijven.

Mediation in Beverwijk: samen afspraken maken

Een mediationtraject begint met een kennismakingsgesprek, waarin jullie kunnen bepalen of mediation passend is. Tijdens dit gesprek worden ook de dienstverlening en het all-in tarief besproken. Als jullie kiezen voor mediation, dan worden er in gezamenlijk overleg onder mijn begeleiding over alles afspraken gemaakt. Onderstaand een korte beschrijving van mijn dienstverlening:

 • We gaan samen afspraken maken over alles wat bij een scheiding komt kijken. Zoals de zorg voor jullie kinderen, wat te doen men de pensioenen en jullie (eigen) woning. Is er een koophuis bij de scheiding dan worden de opties op een rijtje gezet en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Kan bijvoorbeeld één van beiden in de woning blijven en wat is hier van invloed op
 • Bij kinderen onder de 18 jaar moeten we ook samen aan tafel om een ouderschapsplan op te stellen. Ik ga jullie helpen om afspraken te maken over onder meer de zorgverdeling, invulling van verjaardagen en feestdagen.
 • Het traject aan tafel zit er voor jullie op, We gaan ervoor zorgen dat de juridische procedure in werking wordt gezet. Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank en verzorgd ook de inschrijving bij de burgerlijke stand voor jullie. Je hebt dus geen aparte advocaat meer nodig.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kan ik als mediator voor jullie betekenen?

Stap voor stap wordt alles geregeld. Wat jullie van mij kunnen verwachten:

 • Ik maak inzichtelijk waar jullie beiden recht op hebben en wat er allemaal geregeld moet worden. Zo weet je zeker dat er niets vergeten wordt. Alle praktische zaken worden stap voor stap besproken en er wordt er gezocht naar passende oplossingen. Ik behartig allebei jullie belangen en blijf onpartijdig.
 • Als procesbegeleider zorg ik ervoor dat de gesprekken goed verlopen en dat jullie allebei gehoord worden en de ruimte krijgen voor eigen inbreng. Je wordt ondersteund in de onderlinge communicatie. Omdat de gesprekken bij jullie thuis zijn, is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Zo is er ook extra aandacht voor hen en kunnen zij vragen stellen en hun ideeën vertellen.
 • Je betaalt voor mijn dienstverlening een all-in tarief, inclusief advocaatkosten. Zo zijn er qua kosten geen verrassingen achteraf.

Wat klanten over mij zeggen

“Zeer professionele houding. Het voelde vanaf het kennismakingsgesprek al meteen heel erg vertrouwd aan. Zeker een aanrader, in een toch al moeilijke periode.” – Eddy uit Voorhout

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Anne Marie jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.