mediator Amersfoort

Mediator Bilthoven

Neem direct contact op met Anniek Drenth: 085 1302989 of mail mij

Als mediator in Bilthoven regel ik samen met jullie de scheiding van A tot Z.

Alle praktische regelzaken worden geregeld en we bespreken de zorgen die er zijn. Ook de juridische kant is bij mij in goede handen. Samen regelen geeft rust en overzicht voor beiden.

Ik kom bij jullie thuis in Bilthoven en omgeving zoals Bunnik, De Bilt, Driebergen-Rijsenburg, Doorn, Wijk bij Duurstede en Zeist.

Jullie ontvangen goede begeleiding bij de scheiding. Alle praktische zaken worden besproken, zodat er passende afspraken kunnen komen. Ook wordt er aandacht besteed aan de emoties en zorgen die er zijn.

Mediator Bilthoven voor volledig scheidingspakket

Je betaalt voor de volledige afhandeling van de scheiding (dus ook de afwikkeling bij de rechtbank) een all-in tarief. Hiervoor ontvang je:

 • Samen om de tafel om afspraken te maken. Zoals over de woning, de zorg voor jullie kinderen na de scheiding, financiën en alimentatie. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Uitgangspunt is dat je het elkaar mogelijk maakt verder te gaan.
 • We kijken altijd naar het hele plaatje: wat is er mogelijk voor beide partijen en wat heeft invloed op elkaar? De hoogte van de partneralimentatie heeft bijvoorbeeld invloed op het overnemen van de woning. En kan de ander een woning kopen of huren als één in de woning blijft?
 • Alle afspraken over kinderen komen in een ouderschapsplan.
 • De volledige afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediation: we kijken naar het hele plaatje

Stap voor stap worden alle zaken besproken. Bijvoorbeeld alle financiële zaken bij de scheiding worden op een rijtje gezet en besproken. Door een alimentatieberekening als uitgangspunt te nemen, worden er reële afspraken gemaakt over de hoogte en termijn van de alimentatie.

Vaak zijn er zorgen ‘als krijg ik wel genoeg alimentatie om rond te komen’? Of ‘betaal ik niet teveel alimentatie’? Doordat er overzicht komt in het totale financiële plaatje, komt er duidelijkheid in jullie beide situatie.

De scheiding goed regelen voor de kinderen

Hebben jullie kinderen? Voor jullie kinderen is het van belang goede en concrete afspraken te maken. Leg bij jonge kinderen bijvoorbeeld vast hoe laat kinderen van de ene ouder naar de andere ouder gaan. Zijn de kinderen ouder, dan kun je meer vrijheden geven en kinderen meer zelf laten bepalen.

Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen afspreek in een kindgesprek. Zo kunnen zij vertellen hoe zij over dingen denken en of ze zich zorgen over maken over dingen.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijne samen werking, duidelijke uitleg over zaken.” – Bernadette uit Veenendaal

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Anniek jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: