Mediator Boxmeer

Neem direct contact op met Yvonne van den Berg: 085 1302999 of mail ons

Als mediator in Boxmeer zorg ik voor overzicht bij jullie scheiding.

Samen regelen brengt rust en duidelijkheid tijdens en na de scheiding. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Gesprekken zijn bij jullie thuis. Mijn werkgebied bestaat uit Boxmeer en omgeving zoals Beugen, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Vierlingsbeek en Vortum-Mullem.

Mediator Boxmeer voor een volledige afhandeling van jullie scheiding

Met scheiden in 7 stappen wordt jullie scheiding van begin tot eind zorgvuldig geregeld. De kosten voor de scheiding worden besproken in het vrijblijvende kennismakingsgesprek, dit is een all-in tarief. Hiervoor krijgen jullie:

 • Samen met jullie worden stap voor stap afspraken gemaakt over de mogelijkheid en hoogte van alimentatie en de verdeling van de financiën.
 • Ook wordt jullie hele woonsituatie besproken. Wat zijn jullie ideeën? Hebben jullie een koopwoning en weet je al wat mogelijk is met de woning bij de scheiding? Er wordt voor gezorgd dat hier snel duidelijkheid over komt.
 • Bij kinderen wordt er samen met jullie een ouderschapsplan gemaakt.
 • Onze vaste samenwerkende advocaat zorgt voor de juridische afwikkeling.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wanneer werkt mediation?

Mediation werkt als jullie allebei de wil en de intentie hebben om er samen uit te komen. Er mag best onenigheid zijn, bij het uit elkaar gaan zijn de belangen soms tegengesteld. Maar zolang er de wil en de intentie er is om er samen uit te komen, dan lukt dat ook. Als mediator help ik jullie om de belangen, de wensen en de gevoelens van jullie beiden de ruimte te geven. Dit geeft de mogelijkheid te komen tot goede passende oplossingen.

Kinderen op de eerste plaats bij de scheiding

Hoe jullie kinderen met de scheiding om zullen gaan is altijd moeilijk te zeggen, omdat dit heel verschillend is. Het ene kind reageert heel anders dan de ander en ook leeftijd speelt een rol. Voor vragen over jullie kinderen is altijd ruimte voor in de gesprekken. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb, zo worden zij ook betrokken bij afspraken over hen. Er wordt ook met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Tips zijn:

 • Zet jullie kinderen op de eerste plaats en niet de eventuele onenigheid over de breuk van de relatie. Deze laatste hoort in de relatie van jullie als partners.
 • Luister naar hen en neem ze serieus in hun wensen en ideeën. Hoe zien zij het bijvoorbeeld voor zich als ze spullen moeten meeverhuizen van de ene naar de andere ouder en maken zich zorgen over zaken?

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring met Yvonne is dat zij haar beroep uitoefent zoals je alleen maar kunt wensen: kundig, empathisch, accuraat, vriendelijk, geduldig, communicatief sterk en daarnaast heeft ze humor.” – Annemarie

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.