Mediator Breda

Mediator Breda

Neem direct contact op met Mariska Blijsie: 085 1302985 of mail mij

Als mediator in Breda bied ik jullie een volledig scheidingspakket & gesprekken thuis.

Stap voor stap wordt alles geregeld tot en met de juridische afhandeling. Zo komt er rust en kun je allebei weer vooruit kijken.

Samen met mij als jullie mediator in Breda (en omgeving), wordt jullie hele scheiding geregeld. Een scheiding is een emotionele gebeurtenis. Het is daarom vaak moeilijk te bepalen waar je moet beginnen en om alle praktische zaken goed te regelen. In de mediation gesprekken ondersteun ik jullie hier dan ook bij en help met het krijgen van overzicht.

Ik kom bij jullie thuis in Breda en omgeving, zoals Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Zevenbergen.

Volledig scheidingspakket

Jullie scheiding van A tot Z geregeld. Dat houdt in:

 • Als mediator in Breda ga ik samen met jullie aan tafel en maken we in meerdere gesprekken afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen, jullie eigen woning en je eigen bedrijf als dit nodig is. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid over wat haalbaar is.
 • Hebben jullie kinderen? Ook het ouderschapsplan stel ik dan op. We bespreken zaken als zorgverdeling, invulling van verjaardagen, kinderalimentatie en ik leg deze duidelijk vast. Om de kinderen te betrekken bij het ouderschapsplan kan ik een apart kindgesprek hebben met jullie kinderen.
 • Nu jullie alle documenten ondertekend hebben, zit het traject aan tafel erop. We gaan de juridische procedure in werking zetten en dienen de stukken in bij de rechtbank. Ook regelen we de inschrijven bij de gemeente van de scheiding voor jullie.

De kosten voor een compleet mediation traject zijn afhankelijk van jullie persoonlijke situatie en worden besproken tijdens het vrijblijvende en kosteloze kennismakingsgesprek bij jullie thuis in Breda. We werken met een all-in tarief.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Breda. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kom er samen uit met de hulp van de mediator in Breda

Hoe gaan jullie de financiën regelen? Moeten jullie de woning verkopen? Hoe komt jullie woonsituatie er straks uit te zien? En hoe ga je de zorg voor jullie kinderen regelen? Het zijn allemaal hele logische vragen die beantwoord moeten worden als je besluit om te gaan scheiden. Onder mijn begeleiding als mediator in Breda bespreek ik stap voor stap alles met jullie. Het uitgangspunt van scheiden met mediation is dat jullie allebei de intentie hebben om samen de zaken goed te willen regelen.

Scheiden hoe? Door zaken te regelen met mediation, maak je samen afspraken. Je wordt door mij goed geïnformeerd en stap voor stap gaan we alle zaken bij langs die voor jullie relevant zijn. Insteek is dat er passende afspraken komen, zodat je allebei zo goed mogelijk verder kun

Wat klanten over mij zeggen

“Mariska is zeer betrokken en deskundig en weet alles in goede banen te leiden met oor voor beide partijen. Ik heb haar inmiddels aanbevolen bij een “lotgenoot”.” – Tony uit Oosterhout

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Mariska jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: