mediator Amersfoort

Mediator Bunnik

Neem direct contact op met Anniek Drenth: 085 1302989 of mail mij

Als mediator in Bunnik kom ik bij jullie thuis om de scheiding van A tot Z te regelen.

 Je kunt van mij een persoonlijke aanpak verwachten. Samen regelen geeft rust en overzicht.

Ik kom jullie thuis voor gesprekken in Bunnik en omgeving zoals Bilthoven, De Bilt, Driebergen-Rijsenburg, Doorn, Odijk, Werkhoven, Wijk bij Duurstede en Zeist.

Goede begeleiding van de scheiding: je wordt goed geïnformeerd over alle zaken en de voor- en nadelen worden doorgenomen. Er worden met mediation passende oplossingen gezocht, zodat jullie allebei goed verder kunnen. Denk aan wat is mogelijk met de woning en hoe ga je goed als ouders verder na de scheiding.

De scheiding van begin tot eind geregeld met de mediator Bunnik

Wat houdt een volledige afwikkeling van de scheiding in?

 • Het eerste gedeelte bestaat uit het regelen van alle praktische zaken. Zoals jullie woning, alimentatie afspraken, verdeling van de financiën en pensioenen. Als er een koophuis bij de scheiding is, wil je uiteraard snel duidelijkheid over wat mogelijk is. Kan één van jullie hier bijvoorbeeld blijven en wat is hierop van invloed? Samen wordt gekeken hoe er snel antwoorden komen én wat er mogelijk is voor beide partners.
 • Zijn er kinderen onder de 18 jaar? Dan komen er afspraken over hen in het ouderschapsplan. Zoals hoe de zorgverdeling eruit komt te zien en afspraken over kinderalimentatie. Om kinderen erbij te betrekken is een apart kindgesprek mogelijk.
 • Zijn er goede keuzes gemaakt over alles? Dan worden zaken door mij vastgelegd en volgt de afwikkeling bij de rechtbank. Dit wordt ook door mij verzorgd. Je betaalt voor de volledige afwikkeling van de scheiding een all-in tarief.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Passende afspraken met mediation

Vooral voor diegene die niet de beslissing maakt om te gaan scheiden is het moeilijk om stappen te zetten. Realiseer je echter dat je allebei verder moet met je leven. Helemaal als jullie samen kinderen hebben, is het raadzaam om ook daadwerkelijk stappen te zetten.

Voorkom dat je slachtoffer wordt van passiviteit en neem je leven in eigen hand. Door te kiezen voor mediation hebben jullie beiden invloed op de te maken afspraken.

Hoe zit het met alimentatie?

Een alimentatieberekening is het uitgangspunt om een reële alimentatie te bespreken. Hoeveel alimentatie moet er betaald worden en hoe lang? De afspraken zijn altijd afhankelijk van jullie persoonlijke situatie: heeft bijvoorbeeld diegene die alimentatie ontvangt, ook werk? Kunnen er meer uren gewerkt worden?

Wat klanten over mij zeggen

“Fijne samen werking, duidelijke uitleg over zaken.” – Bernadette uit Veenendaal

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Anniek jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.