Mediator Coevorden

Mediator Coevorden

Neem direct contact op met Jantien Schaap: 085 1302998 of mail mij

Als mediator in Coevorden kom ik bij jullie thuis om de scheiding van begin tot einde te regelen.

Dit houdt in inclusief de juridische procedure. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat er goede afspraken worden gemaakt en dat alles zorgvuldig wordt geregeld.

Bij scheidingsmediation staat samen de scheiding regelen centraal. Jullie worden goed geïnformeerd over alle opties, denk bijvoorbeeld aan de opties met een eigen woning. Bij een scheiding spelen er veel emoties, dit kan het lastig maken tot goede afspraken te komen. Jullie worden dan ook ondersteund in de onderlinge communicatie.

Ik ben actief als mediator in de gemeente Coevorden en kom bij jullie thuis in de plaatsen: Aalden, Achterste Erm, Benneveld, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, de Kiel, Diphoorn, Eldijk, Erm, Gees, Geesbrug, t’Haantje, Holsloot, Langerak, Meppen, Nieuwe Krim, Nieuwlande, Noord-Sleen, Oosterhesselen, Schoonoord, Sleen, Steenwijksmoer, Stieltjeskanaal, Veenhuizen, Wachtum, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo en Zwinderen.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Jullie hele scheiding geregeld voor een all-in prijs

Wat jullie kunnen verwachten van de begeleiding bij mediation:

 • Een kosteloos en kennismakingsgesprek bij jullie thuis, zodat ik jullie persoonlijke situatie goed begrijp en hier de dienstverlening op kan aanpassen. We bespreken ook wat er allemaal op jullie af komt bij een scheiding en het all-in tarief voor mijn begeleiding.
 • We maken samen goede afspraken waar jullie allebei achter staan over: zoals de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Bij een eigen woning bij de scheiding, wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Als er een eigen bedrijf is, maken we ook hier afspraken over. Ik zorg ook voor een overzichtelijke rapportage en een gespreksverslag, zo zijn er nooit misverstanden.
 • Zodra alle afspraken gemaakt zijn en jullie het eens zijn, stel ik het scheidingsconvenant op. Ik help jullie om duidelijke en duurzame afspraken te maken en leg deze vast, dit zorgt er namelijk voor dat problemen in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen worden en dat geeft rust.
 • Bij kinderen: de eerder gemaakte afspraken gebruik ik ook voor het ouderschapsplan. Alles wat te maken heeft met de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden over jullie kinderen wordt hierin vastgelegd.
 • Na het ondertekenen van de stukken wordt de juridische procedure in werking gezet. Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank, je hoeft hier zelf niets voor te doen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aandacht voor communicatie tijdens de scheiding

Wat willen jullie zelf? Het is belangrijk er goed achter te komen, wat je zelf wilt. Er kan sprake zijn van veel bemoeienis en adviezen van anderen, vaak goed bedoeld. Dit kan je beïnvloeden en ook van slag maken, het is belangrijk dan je eigen pad te volgen. De adviezen kunnen ook tussen jullie botsend gaan werken. Door dit te bespreken ben je vaak weer beter in staat op elkaar af te stemmen.

Vaak zitten partners in verschillende stadiums van het scheidingsproces. De één wil de scheiding helemaal niet en de ander wil juist alles snel geregeld hebben. Hierdoor is er ook een verschil in verwerking van de scheiding. In de gesprekken is er ook ruimte om hierover te praten. Hierdoor ontstaat er vaak begrip en verloopt het scheidingsproces vaak soepeler.

Wat klanten over mij zeggen

“In deze moeilijke situatie toch een prettig gevoel over de afhandeling van de scheiding.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: