mediator Den Bosch

Mediator Den Bosch

Neem direct contact op met Ron Philippens: 085 1302980 of mail mij

Ben je op zoek naar een mediator in Den Bosch of omgeving die samen met jullie de scheiding regelt?

Als scheidingsbemiddelaar van Resolve Visie in Den Bosch help ik jullie graag bij het regelen van jullie scheiding van a to z.

Samen maken we over alle zaken afspraken. Zo voorkom je zoveel mogelijk problemen en frustraties in de toekomst. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

De gesprekken zijn bij jullie thuis. Geen tijd binnen kantooruren? Geen probleem: ook buiten kantoortijden zijn afspraken mogelijk. Er is voldoende ruimte voor beide kanten van het verhaal, waardoor de scheiding vaak soepeler verloopt.

Mijn werkgebied bestaat uit Den Bosch en omgeving, zoals Empel, Engelen, Hintham, Nuland, RosmalenSint Michielsgestel en Vught.

Scheiding volledig geregeld met mediation in Den Bosch

De dienstverlening van mediation Den Bosch bestaat uit het stappenplan ‘scheiden in 7 stappen‘. De volgende stappen komen aan bod:

 • We maken afspraken over onder andere jullie woning, financiën, pensioen en alimentatie. Bij een eigen woning zetten we alle mogelijkheden van de eigen woning op een rij. De gemaakte afspraken leg ik vast in het echtscheidingsconvenant.
 • Als jullie kinderen hebben, dan stel ik ook het ouderschapsplan op. Hierin staan onder andere afspraken over de zorgverdeling van jullie kinderen, hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen, de verdeling van de vakantieperioden, hoe de verjaardagen worden gevierd en hoe jullie elkaar op de hoogte houden over de kinderen. Ook denk ik met jullie mee over wat jullie kinderen steunt bij de scheiding. Een apart kindgesprek met hen mogelijk.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank.

Kosten mediator Den Bosch

De kosten voor de complete afhandeling van jullie scheiding van mij als mediator Den Bosch bestaan uit een all-in tarief. De hoogte van het all-in tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding zorgvuldig te regelen. Daarnaast houd ik rekening met jullie inkomen en vermogen. Wellicht is er recht op een toevoeging. Dit wordt duidelijk tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek.

Voordelen mediator Den Bosch

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

De mediator Den Bosch ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat zijn de voordelen van samen scheiden met mediation?

Samen scheiden met behulp van mediation brengt vele voordelen met zich mee, zoals:

 • Lagere kosten: elk een advocaat inschakelen kost veel geld. Kiezen voor een gezamenlijke mediator is een goedkopere oplossing.
 • Hogere opbrengsten: bij mediaton ga je in gesprek met elkaar. Als mediator ga ik samen met jullie op zoek naar oplossingen, die voor jullie beiden goed zijn. Je blijft on speaking terms. Dit is met name van belang als je samen kinderen hebt en moet blijven overleggen met elkaar.
 • Voorkomen dat zaken op scherp worden gezet en er onenigheid ontstaat. Samen leg je een zo goed mogelijke basis voor de toekomst.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Benieuwd of Ron jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.