Mediator Den Bosch

Mediator Den Bosch

Neem direct contact op met Ron Philippens: 085 1302980 of mail mij

Waarom kiezen voor voor mij als mediator in Den Bosch?

In gesprekken bij jullie thuis wordt stap voor stap alles bij langs gelopen. Zo ontstaat er overzicht en rust in de hectische periode van een scheiding

De gesprekken zijn bij jullie thuis. Geen tijd binnen kantooruren? Geen probleem: ook buiten kantoortijden zijn afspraken mogelijk. Er is voldoende ruimte voor beide kanten van het verhaal, waardoor de scheiding vaak soepeler verloopt.

Mijn werkgebied bestaat uit Den Bosch en omgeving, zoals Empel, Engelen, Hintham, Nuland, RosmalenSint Michielsgestel en Vught.

Met mediation in Den Bosch wordt jullie scheiding volledig geregeld

Mijn dienstverlening ‘scheiden in 7 stappen‘ bestaat onder andere uit de volgende stappen:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over onder andere jullie woning, financiën, pensioen en alimentatie. Bij een eigen woning worden alle mogelijkheden van de eigen woning bij de scheiding op een rijtje gezet en besproken. Alle gemaakte afspraken worden door mij vastgelegd in een scheidingsconvenant.
 • Bij kinderen wordt samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin staan onder andere afspraken over de zorgverdeling van jullie kinderen, hoe willen jullie het ouderschap na de scheiding invullen, verdeling van de vakantieperioden, hoe worden de verjaardagen gevierd en hoe houd je elkaar op de hoogte over de kinderen. Ook wordt met jullie meegedacht wat jullie kinderen steunt bij de scheiding en is een apart kindgesprek met hen mogelijk.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank.

De kosten voor de complete afhandeling van jullie scheiding bestaan uit een all-in tarief. De hoogte van het all-in tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding zorgvuldig te regelen. Daarnaast wordt er rekening gehouden met jullie inkomen en of er vermogen is. Wellicht is er recht op een toevoeging. Dit wordt duidelijk tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat zijn de voordelen van samen scheiden?

Samen scheiden brengt vele voordelen met zich mee, zoals:

 • Lagere kosten: elk een advocaat inschakelen kost veel geld. Kiezen voor een gezamenlijke mediator is duidelijk een goedkopere oplossing.
 • Hogere opbrengsten: bij mediaton ga je in gesprek met elkaar. Er wordt gezocht naar oplossingen, die voor jullie beiden goed zijn. Je blijft on speaking terms, met name van belang als je samen kinderen hebt en moet blijven overleggen met elkaar.
 • Voorkomen wordt dat zaken op scherp worden gezet en er onenigheid ontstaat. Samen leg je een zo goed mogelijke basis voor de toekomst.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ron jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: