Mediator Doetinchem

Mediator Doetinchem

Neem direct contact op met Wim Bramel: 085 1302987 of mail mij

Jullie scheiding wordt zorgvuldig geregeld met mij als mediator in Doetinchem. Ik kom ook bij jullie thuis in andere plaatsen in de Achterhoek, zoals AaltenGroenloLichtenvoorde, Ulft en Winterswijk.

In de mediation gesprekken ontstaat er snel overzicht en stap voor stap worden alle praktische en juridische zaken geregeld.

Er is ruimte voor jullie verhaal en jullie worden ondersteund in de onderlinge communicatie. Ik kom bij jullie thuis in Doetinchem en omgeving, zoals Gaanderen, Millingen, Montferland en Wehl.

Regel jullie scheiding voor een all-in tarief met de mediator in Doetinchem

Ik ben MfN geregistreerd mediator in de regio Doetinchem. Mediation is op basis van huisbezoek. De kosten bestaan uit een all-in tarief voor de hele scheiding. Zo weet je precies waar je aan toe bent qua kosten. Het all-in tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen. Dit wordt duidelijk tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek.

Samen met jullie wordt de scheiding van A tot Z geregeld met scheiden in 7 stappen. Onder andere bestaat dit uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over jullie woning, financiën bij de scheiding, alimentatie en pensioen. Deze afspraken komen in het scheidingsconvenant. Voor jullie kinderen komt er een ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb.
 • De juridische afhandeling is schriftelijk aangezien het een gezamenlijk verzoek van de scheiding is. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank en de gehele afhandeling wordt verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze deskundige mediator in Doetinchem. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kinderen ondersteunen bij scheiding in Doetinchem

Wat zijn tips om jullie kinderen zo goed mogelijk te steunen tijdens en na de scheiding in Doetinchem?

 • Informeer school, kinderopvang of de sportclub van je kind over de scheiding. Vraag ook of ze iets merken aan jullie kinderen en hoe het met ze gaat. Ook kunnen kinderen dan praten over de scheiding en wordt het geen taboe.
 • Maak regelmatig een afspraak met elkaar zonder jullie kinderen. Maak ook afspraken over deze evaluatiemomenten. Ga met elkaar zitten als iets niet loopt en zoek naar alternatieven.
 • Betrek jullie kinderen bij grote beslissingen en veranderingen. Neem ze bijvoorbeeld mee als je gaat kijken naar een andere woning. Uiteraard afhankelijk van jullie kind en in welk stadium je bent in de scheiding.

Laat je goed informeren door de mediator in Doetinchem

Iedere scheiding is anders en zijn er verschillende belangen. Met behulp van mediation is er aandacht voor de emoties die bij dit proces komen kijken en worden de beslissingen zorgvuldig afgewogen. Jullie worden goed geïnformeerd en er wordt voor gezorgd dat er snel duidelijkheid komt. Denk aan de opties bij scheiding over de woning. Is dat verkoop, de woning aanhouden of kan één van beiden de woning overnemen?

Als mediator houd ik het proces goed in de gaten en zorg ervoor dat de beslissingen niet op verkeerde gronden worden genomen (bijvoorbeeld schuldgevoel) en maak dit zo nodig bespreekbaar. Zo zijn jullie zeker van dat de gemaakte afspraken voor nu en in de toekomst kloppend zijn.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.