mediator Tilburg

Mediator Dongen

Neem direct contact op met Mariska Blijsie: 085 1302985 of mail mij

Samen scheiden met mij als mediator in Dongen.

Er komt snel overzicht en rust én ook juridisch wordt alles afgewikkeld.

Als mediator Dongen regel ik samen met jullie de hele scheiding. Dit doen we in gesprekken bij jullie thuis. Voor samen scheiden is het nodig dat jullie allebei de wil hebben te komen tot oplossingen.

Verdriet en emoties mogen er zijn en je mag het ook oneens zijn over zaken. Hierin worden jullie goed begeleid. Met name als jullie ouders blijven is het altijd raadzaam met mediation de scheiding te regelen, je investeert immers in jullie onderlinge relatie.

Gesprekken zijn bij jullie thuis in Dongen en omgeving zoals Drimmelen, Geertruidenberg, Made, Oosterhout en Raamsdonksveer.

Jullie scheiding volledig geregeld met scheiden in 7 stappen

Ik kom bij jullie thuis in Dongen en omgeving. Je kunt van mij een persoonlijke aanpak verwachten met ruimte voor het gesprek en emoties. Voor de volledige afwikkeling van de scheiding betaal je een all-in tarief. Met scheiden in 7 stappen weet je dat alles aan bod komt en dat er niets vergeten wordt, zoals:

 • Jullie worden ondersteund in het maken van afspraken over onder meer de alimentatie, woning en financiën. Als jullie kinderen hebben wordt er samen een ouderschapsplan gemaakt met daarin de afspraken over de zorg van hen.
 • Onze advocaat zorgt voor de juridische afhandeling, je hoeft dus niet apart naar een advocaat. Hiermee is alles geregeld.

Goede oplossingen voor praktische zaken bij de scheiding

Samen met jullie worden alle praktische zaken geregeld. Jullie ideeën zijn het uitgangspunt en het wettelijke kader wordt besproken en waar je vanaf mag wijken. Denk aan:

 • Bij een koophuis worden de opties van de koopwoning bij de scheiding besproken en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Wat is er mogelijk? Kan bijvoorbeeld één van jullie de woning overnemen? Welke stappen moeten worden gezet?
 • Zijn er voorlopige regelingen nodig, bijvoorbeeld een tijdelijke woonruimte voor één van jullie, met passende financiële afspraken en afspraken over de omgang met de kinderen? De definitieve afspraken worden dan ook vastgelegd en wanneer deze ingaan.
 • Hoe regelen jullie alles financieel? Hoe zit het met recht op belastingtoeslagen en/of heffingskortingen?

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Extra aandacht voor kinderen bij de scheiding

Voor kinderen is er extra aandacht mogelijk in een apart kindgesprek met hen. Zij worden zo betrokken bij afspraken die hen aangaan en kunnen vertellen hoe zij over dingen denken. Ook wordt er met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.

Als je verschillend in de scheiding staat

Wanneer je de keuze maakt om te gaan scheiden is dit een ingrijpende gebeurtenis. Vaak ontstaat er een emotioneel verwarrende situatie die jullie allebei verschillend kunnen beleven. De één wil bijvoorbeeld niet scheiden en heeft tijd nodig en de ander gaat op de zakelijke toer en wil alles snel afgewikkeld hebben.

In de gesprekken is er aandacht voor de achtergrond van deze verschillende manieren van reageren. Door te bespreken wat er bij jullie beiden leeft en speelt, komt er meer rust en begrip. Dit biedt de ruimte om heldere en evenwichtige afspraken te kunnen maken.

Wat klanten over mij zeggen

“Mariska is zeer betrokken en deskundig en weet alles in goede banen te leiden met oor voor beide partijen. Ik heb haar inmiddels aanbevolen bij een “lotgenoot”.” – Tony uit Oosterhout

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Mariska jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.