Mediator Eindhoven

Neem direct contact op met Yvonne van den Berg: 085 1302999 of mail ons

Waarom bij de scheiding kiezen voor de begeleiding van mij als mediator in Eindhoven?

Allereerst omdat het jullie veel rust biedt. Maar ook omdat het je een goede basis voor de toekomst geeft. Hiermee wordt jullie scheiding op een goede en zorgvuldige manier geregeld. Ook videobellen mogelijk.

Ik kom bij jullie thuis voor gesprekken in Eindhoven en omgeving, zoals Budel, Cranendonck, Heeze-Leende, Geldrop-Mierlo, Oirschot, Nuenen, Reusel, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard en Waalre.

Met de mediator in Eindhoven wordt jullie scheiding volledig geregeld

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Daarbij moet er ook veel geregeld worden. Samen met jullie wordt er een stappenplan gemaakt, scheiden in 7 stappen, waarmee de hele scheiding geregeld wordt. Zo komt er overzicht en duidelijkheid in zaken. In de mediation gesprekken worden zaken vervolgens besproken, zodat er overeenstemming wordt bereikt. Denk bijvoorbeeld aan het maken van afspraken over:

 • Bij kinderen: de zorg voor jullie kinderen. Denk aan afspraken over een goede zorgverdeling en hoe jullie elkaar blijven informeren over de kinderen. Al deze afspraken komen in een gedegen ouderschapsplan, waar je altijd op kunt terugvallen. Ook worden er tips gegeven over wat jullie kinderen steunt bij de scheiding. Er is ook de mogelijkheid dat ik als mediator apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Zo worden zij betrokken bij de afspraken over hen en kunnen ze hun ideeën vertellen.
 • De verdeling van de inboedel, jullie woonsituatie en de hoogte en duur van partner- en kinderalimentatie. Jullie worden goed geïnformeerd over de opties met een eigen woning bij de scheiding. Zoals de woning verkopen, samen aanhouden of één van jullie neemt de woning over. Ook wordt besproken welke stappen hierin gezet moeten worden en worden zaken goed vastgelegd.
 • Nadat jullie samen overeenstemming hebben over alle zaken worden de stukken opgesteld. Zoals het scheidingsconvenant en, als jullie kinderen hebben, wordt er samen een ouderschapsplan opgesteld. Vervolgens dient onze advocaat de stukken in bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding compleet geregeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Eerste stap is het kennismakingsgesprek

De eerste stap zetten? Het kennismakingsgesprek is met jullie beiden en (net als de vervolggesprekken) bij jullie thuis. Het is bedoeld om met elkaar te bespreken wat jullie nodig hebben om samen tot goede afspraken te kunnen komen. Het gesprek is vrijblijvend en ook bedoeld om te beoordelen of je vertrouwen hebt in mij als mediator. Ook of er voldoende basis is om alles door middel van mediation af te handelen met elkaar.

Het all-in tarief die de totale kosten van de scheiding betreffen, waarvoor alles geregeld gaat worden, is gebaseerd op jullie situatie en wordt ook besproken.

Als mens aan tafel

Als MfN mediator van Resolve ben ik altijd onpartijdig en onafhankelijk. Zo weet je zeker dat beide kanten van het verhaal worden gehoord. Samen scheiden betekent dat je er samen uitkomt. Dus jullie nemen zelf de beslissingen en geen derde zoals een rechter. Je houdt dus zelf grip op hoe je dingen geregeld wilt hebben.

Willen jullie graag een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden te bespreken. Gesprekken zijn bij jullie thuis en je kunt een persoonlijke aanpak verwachten.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring met Yvonne is dat zij haar beroep uitoefent zoals je alleen maar kunt wensen: kundig, empathisch, accuraat, vriendelijk, geduldig, communicatief sterk en daarnaast heeft ze humor.” – Annemarie

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: