Jantien Schaap

Mediator Emmen

Neem direct contact op met Jantien Schaap: 085 1302998 of mail mij

Door de hulp in te schakelen van mij als mediator in Emmen regelen jullie de scheiding samen.

Gesprekken zijn bij jullie thuis in Emmen en omgeving en je wordt begeleid in het maken van goede afspraken. Ook wordt juridisch alles afgehandeld.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren. Ik ben werkzaam in Emmen en omgeving. Zoals: Barger-Compascuum, Emmer-Compascuum, Erica, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Schoonebeek, Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Schoonebeek, Veenoord, Weiteveen en Zwartemeer.

Jullie scheiding volledig geregeld voor een all-in tarief dankzij de mediator in Emmen

Jullie scheiding wordt van A tot Z geregeld via ‘scheiden in 7 stappen‘. Stap voor stap wordt jullie scheiding met behulp van mijn onpartijdige hulp geregeld. Wat jullie kunnen verwachten:

 • Als eerste is er een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit is met jullie samen en vindt bij jullie thuis plaats. Dit geldt ook voor de vervolggesprekken. De dienstverlening wordt besproken, wat ik kan betekenen, je kunt vragen stellen en het all-in tarief voor de totale scheiding wordt besproken. Resolve hanteert een scherp tarief. Dit is een all-in tarief voor het gehele traject. Inclusief de kosten voor de advocaat. Het tarief is afhankelijk van jullie persoonlijke situatie en wordt besproken in het eerste gesprek.
 • Alle zaken worden besproken. Denk aan jullie (koop- of huur) woning, financiën, alimentatie, pensioen en inboedel. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid over wat mogelijk is. Ook maak ik een alimentatieberekening. Samen met jullie wordt besproken of er behoefte is aan alimentatie en wat een reële alimentatie zou zijn in jullie situatie. Zo komt alles aan bod en wordt er niets over het hoofd gezien. Uitgangspunt bij alle afspraken is, hoe kan je beiden straks na de scheiding weer verder?
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Dan begeleid ik jullie bij het maken van een passend ouderschapsplan. Hierin komen afspraken over de zorgverdeling (bijvoorbeeld omgangsregeling of co-ouderschap) en over de opvoeding van de kinderen na de scheiding. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb, zo kunnen zij ook hun ideeën en wensen kwijt over wat zij bijvoorbeeld graag willen of zorgen over hebben.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je alles goed voor de kinderen bij de scheiding

Wat zijn tips bij kinderen?

 • Vertel samen over de scheiding aan jullie kinderen. Pas het taalgebruik aan bij de verstandelijk vermogens van jullie kind en de leeftijd. Vanaf ongeveer een jaar of 8 jaar, kun je je kind of kinderen meenemen in de afspraken. Vraag bijvoorbeeld bij de omgangsregeling wat zij ervan vinden hoe jullie het bedacht hebben.
 • Voorkom dat jullie kind in een loyaliteitsconflict komt, door hem/haar in bepaalde situaties te laten kiezen tussen de ouders. Vraag bijvoorbeeld hoe zij het graag willen in de vakanties of met het vieren van hun verjaardag.

Mediator Emmen zorgt voor zekerheid tijdens de onzekere periode van scheiden

Door een scheiding is alles wat zeker was, onzeker geworden. Je leven staat op zijn kop. Door mijn werkwijze en persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat er weer rust, duidelijkheid en zekerheid komt. Zodra er over alle bovenstaande zaken goede afspraken zijn gemaakt, merk ik dat bij veel stellen ontspanning ontstaat. Je staat niet meer tegenover elkaar en er ontstaat ruimte om weer verder te kunnen.

Wat klanten over mij zeggen

“In deze moeilijke situatie toch een prettig gevoel over de afhandeling van de scheiding.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.