mediator Gouda

Mediator Gouda

Neem direct contact op met Rogier van Pelt: 085 1302992

Als mediator Gouda bied ik jullie onafhankelijke hulp bij de hele scheiding

Ik kom bij jullie thuis in Gouda en omgeving. Gesprekken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk. .

Persoonlijke en zorgvuldige begeleiding bij jullie hele scheiding, is wat je van mij als mediator in Gouda mag verwachten. Er komt veel op jullie af in deze hectische en onzekere periode en er moeten veel zaken geregeld worden. Ik zorg voor overzicht en duidelijkheid in de gesprekken bij jullie thuis.

Mediator in Gouda biedt een volledig scheidingspakket

Je kunt van mij een volledige afwikkeling van jullie scheiding verwachten. Allebei jullie belangen worden behartigd en als jullie kinderen hebben staat hun belang altijd voorop. Mijn dienstverlening bestaat uit:

 • Samen met jullie maak ik afspraken over alle zaken die geregeld moeten worden, denk hierbij aan jullie eigen huis, de inboedel, pensioenen, jullie financiën en alimentatie. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over de woonsituatie. Bij minderjarige kinderen, worden alle afspraken over hen in een ouderschapsplan vastgelegd. Ook kan ik met hen een kindgesprek hebben, zodat ook zij hun verhaal kwijt kunnen.
 • Mijn dienstverlening is inclusief de juridische afhandeling. Jullie stukken worden ingediend bij de rechtbank door onze vaste advocaat. Je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank, we zorgen ervoor dat jullie scheiding verder schriftelijk wordt afgerond.
 • Voor mijn dienstverlening betaal je een all-in tarief. Hierdoor weten jullie wat de kosten zijn voor de scheiding en zijn er geen verrassingen achteraf.
 • Afspraken zijn bij jullie thuis en altijd met beide partners en kunnen ook in de avond worden ingepland. Het eerste kosteloze kennismakingsgesprek kan binnen één week worden ingepland.

Resolve Visie mediation in Gouda:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Gouda en omgeving. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Overzicht door de mediator in Gouda

Bij een scheiding spelen vaak veel emoties, wat heel normaal is. Verwachtingen zoals die van een leven samenblijven, worden verbroken en dit kan pijnlijk zijn. Ook spelen de zorg voor je kinderen en verdere toekomst een rol. Wat kan ik als mediator voor jullie betekenen:

 • Door te werken met een stappenplan komt er overzicht in jullie hele situatie. Wat voor spaarpolissen zijn er bijvoorbeeld? Hoeveel is jullie huis waard? Hoeveel is er afgelost? Vervolgens wordt er besproken hoe jullie bepaalde zaken graag zouden willen (bijvoorbeeld één van de twee blijft in de woning) en wat haalbaar is als het gaat om je wensen.
 • Ik ondersteun jullie allebei in de communicatie, zodat je samen in staat bent om goede afspraken te maken. Het is natuurlijk belangrijk dat de gemaakte afspraken ook in praktijk werken.
 • Ik stel alle formele stukken voor jullie op (zoals het convenant en als er minderjarige kinderen zijn, het ouderschapsplan), deze neem ik letter voor letter met jullie door, zodat jullie goed weten wat er staat. Bij de juridische afhandeling van de scheiding blijf ik jullie contactpersoon en ook na de scheiding kunnen jullie altijd bij mij terecht voor vragen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.