Mediator Haarlem

Mediator Haarlem

Neem direct contact op met Anne Marie Baud: 085 1302994 of mail mij

Regel jullie scheiding samen onder begeleiding van mij als mediator in Haarlem.

Wat betekent dit voor jullie? Bij een scheiding komt er veel op je af. Door te zorgen voor goede hulp komt er overzicht en duidelijkheid.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en je kunt een persoonlijke aanpak verwachten. Ik kom ook in de omgeving van Haarlem bij jullie thuis, zoals in Aerdenhout-Bentveld, Bennebroek, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heiloo, Overveen, Uitgeest, Velsen en Zandvoort.

Jullie scheiding volledig geregeld met mediation in Haarlem

Gedurende het gehele proces van mediation blijf ik jullie vaste contactpersoon. Met scheiden in 7 stappen worden jullie bijgestaan gedurende de hele scheiding, zoals:

 • Samen met jullie worden alle zaken besproken. Zoals de woning, jullie toekomstige woonsituatie, financiën en pensioen. Er worden goede afspraken gemaakt, die vervolgens worden vastgelegd in een scheidingsconvenant. Er wordt snel gezorgd voor duidelijkheid voor zaken die voor jullie van belang zijn. Zoals de mogelijkheden bij een eigen woning bij de scheiding. Ook wordt er een alimentatieberekening verzorgd. Deze is het uitgangspunt voor het bespreken van de partner- en kinderalimentatie. De wettelijke richtlijnen worden uitgelegd en er worden passende afspraken gemaakt.
 • In ons gedegen en praktische ouderschapsplan komen alle afspraken te staan, die er gemaakt worden over jullie kind(eren). Zoals: hoe verdeel je de zorg? hoe gaan jullie om met vakanties of feestdagen en verjaardagen? hoe blijf je elkaar informeren over hoe het met de kind(eren) gaat? hoe worden de kosten van de kinderen verdeeld en hoeveel kinderalimentatie betaalt de ene ouder aan de andere ouder?
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd. De kosten voor de hele scheiding bestaan uit een all-in tarief, dit is inclusief de juridische afhandeling. Het tarief wordt besproken in het eerste kosteloze kennismakingsgesprek. Op dat moment is namelijk duidelijk wat jullie situatie is en wat jullie nodig hebben. Ook wordt besproken of je recht hebt op een toevoeging. Je betaalt dan een minimale eigen bijdrage.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Steun voor jullie kinderen bij de scheiding

Hebben jullie samen kinderen? Dan is het van groot belang dat afspraken op elkaar afgestemd worden. Zo voorkom je zoveel mogelijk problemen in de toekomst. Uitgangspunt van mediation is dat jullie allebei zo goed mogelijk verder kunnen. Daarnaast is het streven dat jullie kinderen zo min mogelijk last hebben van de scheiding.
Er is om deze reden ook een kindgesprek met jullie kinderen mogelijk, waarin zij hun verhaal kwijt kunnen. Ook worden zij zo betrokken bij de afspraken die hen aangaan.

Praktisch en persoonlijk; dat is mediation Haarlem

Mijn werkgebied bestaat uit Haarlem en omgeving, zoals ook Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Gesprekken zijn bij jullie thuis of desgewenst op een neutrale locatie. Afspraken zijn zowel overdag als ‘s avonds mogelijk. Een eerste afspraak kan meestal binnen één week plaatsvinden. Alle gesprekken zijn met jullie beiden. Zo ben je altijd allebei volledig op de hoogte. Mijn werkwijze kenmerkt zich door transparantie en betrokkenheid en ik ben er voor jullie beiden.

Wat klanten over mij zeggen

“Zeer professionele houding. Het voelde vanaf het kennismakingsgesprek al meteen heel erg vertrouwd aan. Zeker een aanrader, in een toch al moeilijke periode.” – Eddy uit Voorhout

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Anne Marie jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: