mediator Harderwijk

Mediator Harderwijk

Neem direct contact op met Leonard Faber, jullie scheidingsmediator in Harderwijk: 085 1307532

Regel het goed, regel jullie scheiding samen met mij als mediator Harderwijk.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en jullie kunnen een persoonlijke aanpak verwachten met aandacht voor vragen en zorgen. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Als mediator in Harderwijk en omgeving (Ik kom bij jullie thuis in oa Ermelo, Nijkerk, Nunspeet en Putten) sta ik jullie bij tijdens het hele proces van het regelen van jullie scheiding. Jullie scheiding wordt van het begin tot en met de juridische afwikkeling geregeld. Hiervoor betaal je een all-in tarief.

Van mij kunnen jullie verwachten dat ik de voortgang goed bewaak en help als de communicatie even minder soepel loopt. Ik bespreek alle relevante zaken tijdens de gesprekken, die altijd bij jullie thuis zijn. Ik ondersteun jullie om samen tot goede afspraken te komen, waarbij je wordt gewezen op de juridische rechten en plichten.

De scheiding van A tot Z geregeld met mediation Harderwijk

Waaruit bestaat mijn dienstverlening?

 • Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jullie persoonlijke situatie en alle randzaken bespreken die bij een scheiding horen. Onze dienstverlening en wat jullie kunnen verwachten komen ook aan bod.
 • Over alles maken we afspraken, dus: de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning bij de scheiding komen allemaal voorbij. Bij een eigen woning wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over de mogelijkheden. We staan ook stil bij de emoties en onderlinge communicatie.
 • Bij kinderen onder de 18 jaar wordt er samen een ouderschapsplan opgesteld waarin we stap voor stap bespreken hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb, zo worden zij ook betrokken bij de afspraken over hen.
 • We gaan de juridische procedure in werking zetten en schrijven de echtscheiding voor je in bij de gemeente.

Samen tot oplossingen komen geeft vaak een beter gevoel bij de genomen beslissingen. Ook is er meer draagvlak omdat je zelf hebt meegedacht over de keuzes. Wordt dit proces los van elkaar gedaan, is de kans groter dat je lijnrecht tegenover elkaar komt te staan. Dit brengt vaak veel negativiteit en spanningen met zich mee.

Voordelen mediator Harderwijk:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Harderwijk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediation in de praktijk

Wat kunnen jullie van mij verwachten tijdens de mediation gesprekken?

 • Het traject wordt samen met jullie doorgenomen, dit geeft vaak al wat rust en duidelijkheid. Stap voor stap bespreken we alle zaken die in jullie situatie relevant zijn. Denk aan bijvoorbeeld de zorgverdeling bij kinderen en de mogelijkheden met een koophuis.
 • Hebben jullie kinderen? Betrek hen dan zoveel mogelijk (afhankelijk van de leeftijd) bij de afspraken. Vertel kinderen dat jullie samen altijd ouders blijven en allebei voor hen blijven zorgen, al zijn jullie geen partners meer. Geef ook aan dat bepaalde zaken niet veranderen: familie blijft, school kan blijven, en vrienden blijven vriendjes.

Kennismaking met onze mediator in Harderwijk?

Willen jullie je scheiding regelen met Leonard Faber als scheidingsmediator in de regio Harderwijk Neem dan contact met mij op voor een kosteloos kennismakingsgesprek bij jullie thuis.

Door een kennismakingsgesprek te plannen met jullie beiden, zet je een eerste stap daadwerkelijk zaken te gaan regelen. Door een deskundige in te schakelen, worden discussies en onzekerheid die kunnen spelen, zoveel mogelijk doorbroken. Alle zaken worden samen met jullie op een rijtje gezet. Ook worden jullie ondersteund naar elkaar te luisteren, waardoor er vaak meer begrip komt.

Hierdoor verloopt jullie scheiding vaak soepeler. Ook investeer je in de onderlinge relatie, wat verwijten in de toekomst zoveel mogelijk voorkomt.

Zijn jullie gelovig? Dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden. Lees hier meer over christelijke  mediation.

Wat klanten over mij zeggen

“Het werd allemaal snel en goed geregeld. Er werd goed naar ons geluisterd, en het voelde vertrouwd. Het was fijn dat het niet mega zakelijk was, maar wel gezellig en met humor geregeld kon worden. Leonard weet goed waar die het over heeft, en dacht erg met ons mee.”
★★★★★

“Wij zijn door Leonard op een rustig tempo door het traject van de scheiding begeleid. Zeer discreet en betrokken. Het heeft mij geholpen met een stukje verwerking van deze droevige beslissing! Bedankt!!”
★★★★★

Benieuwd of Leonard jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: