Denise Claeys

Mediator Hoek van Holland

Neem direct contact op met Denise Claeys: 085 1302982 of mail mij

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld met behulp van mediation in Hoek van Holland.

Er wordt gezorgd dat er over alle praktische zaken goede afspraken komen. Ook de juridische kant wordt geregeld. Daarnaast is er uiteraard ook aandacht voor de emotionele impact van de scheiding.

Als mediator in Hoek van Holland kom ik bij jullie thuis. Alle afspraken zijn met jullie samen en ik behartig de belangen van jullie beiden. Om kinderen erbij te betrekken is er apart een kindgesprek mogelijk. Dit is laagdrempelig en gewoon bij jullie thuis.

Mediation : voor een volledige afwikkeling van jullie scheiding

Wat ik jullie bied:

 • Alle praktische zaken worden op een rijtje gezet en de voor- en nadelen en mogelijkheden worden besproken. Denk aan de verdeling van de financiën, eventuele leningen, opgebouwde pensioenen en de koop- dan wel huurwoning.
 • Is er een eigen woning bij de scheiding, dan komen er snel antwoorden op wat mogelijk is. Is het haalbaar dat één van beiden de woning overneemt of gaat de woning in de verkoop? Wat is er mogelijk voor de vertrekkende partner?
 • Laatste stap is de juridische afwikkeling, deze wordt verzorgd door onze vaste advocaat. Je betaalt een all-in tarief, inclusief de juridische afwikkeling.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je het goed voor de kinderen bij de scheiding?

Samen met jullie wordt er een goed ouderschapsplan opgesteld, met hierin afspraken over:

 • een passende zorgverdeling, hoe je elkaar informeert en de kinderalimentatie.
 • hoe je de vakanties en feestdagen invult. Hoe vier je bijvoorbeeld de eerste kerst en oudjaar na een scheiding? Tip is: creëer bijvoorbeeld iets nieuws samen met de kinderen, iets dat echt jullie ding wordt en ieder jaar terug zal komen. Ook: wanneer de kinderen bij de andere ouder zijn, zorg er dan voor dat je zelf onder de pannen bent of iets gaat doen waar je je prettig bij voelt.

Essentieel is dat je voorkomt dat kinderen zich verscheurd gaan voelen als hun ouders gaan scheiden. Dit kan bijvoorbeeld komen door ruzie tussen ouders en als kinderen door een loyaliteitsconflict het gevoel krijgen tussen de ouders in te komen te staan en te moeten kiezen. Gevolgen zijn dan problemen op school en last van depressieve gevoelens. Met jullie wordt besproken hoe je dit voorkomt en hoe je dus goed als ouders verder gaat én kinderen bij de afspraken betrekt.

Wat klanten over mij zeggen

“Een mediator neemt veel zorgen weg en geeft aandachtspunten aan waar je zelf niet aan denkt. Heeft verstand van zaken en geeft duidelijke uitleg over de financiële situatie.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Denise jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.