mediator Hoofddorp

Mediator in Hoofddorp

Neem direct contact op met Anne Marie Baud, voor mediation Hoofddorp: 085 1302994

Samen de scheiding regelen met mij als mediator in Hoofddorp, wat kun je hiervan verwachten?

Alle praktische, emotionele én juridische zaken worden op een rijtje gezet en besproken. Zo komt er overzicht en rust.

Ik ben geregistreerd MfN mediator en kom bij jullie thuis in in Hoofddorp en omgeving Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heiloo, Uitgeest, Velsen en Zandvoort.

Ook ondersteun ik jullie in de communicatie, zodat je in staat bent om samen goede afspraken te maken. Samen om de tafel zitten en goede afspraken maken, geeft rust en duidelijkheid.

De scheiding van A tot Z geregeld door de mediator Hoofddorp

Tijdens het hele scheidingsproces blijf ik als scheidingsbemiddelaar jullie vaste contactpersoon. Mijn dienstverlening bestaat uit:

 • Een kennismakingsgesprek waarin we jullie persoonlijke situatie gaan bespreken. Dit is overigens kosteloos en vrijblijvend. We bespreken ook meteen wat er komt kijken bij een scheiding, wat ik kan betekenen en wat het all-in tarief zal worden.
 • Meerdere gesprekken om samen afspraken te maken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie (eigen) woning te maken. Bij een koophuis bij de scheiding wordt besproken wat er mogelijk en haalbaar is. Kan één van beiden in de woning blijven en wat is hier van invloed op?
 • Deze stap is alleen aan de orde als je samen kinderen onder de 18 jaar hebt, we gaan samen een ouderschapsplan opstellen. We bespreken hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen, afspraken over de zorgverdeling en de kinderalimentatie.
 • Als de stukken zijn opgesteld, gaat onze advocaat de juridische procedure in werking zetten en de stukken indienen bij de rechtbank. Je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank.

Mediation Hoofddorp:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Hoofddorp. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe steun je de kinderen bij de scheiding?

Hoe zorg je ervoor dat de kinderen zo min mogelijk last hebben van de scheiding? Door samen met jullie goede afspraken te maken, voorkom je problemen in de toekomst. Zoals concrete afspraken over de kinderalimentatie, zorgverdeling, omgang en hoe je elkaar informeert zorgen voor duidelijkheid. Meestal geldt; hoe beter je met elkaar om kan blijven gaan, hoe minder last de kinderen ervaren van de scheiding.

Het is ook mogelijk dat ik als onafhankelijke mediator met oudere kinderen een apart kindgesprek heb. Zo kunnen zij vertellen wat hen bezighoudt en wat hun ideeën zijn. Dit is een laagdrempelig gesprek, gewoon bij jullie thuis.

Samen scheiden

Mediation houdt in dat je samen afspraken maakt, ook al is er onenigheid over bepaalde zaken. Het uitgangspunt is dat je allebei de wil én intentie hebt om er samen uit te komen. Door samen afspraken te maken heb je allebei invloed, wat leidt tot acceptatie aan beide kanten. Hierdoor werken afspraken vaak beter in de praktijk.

Wat klanten over mij zeggen

“We verwachtten niet al teveel onderlinge moeilijkheden, want de gunfactor naar elkaar was en is groot. Maar de begeleiding, informatievoorziening, kennis van zaken, manier van meedenken en empathie van Anne Marie Baud heeft ons zeer geholpen, om ons huwelijk op deze manier af te kunnen sluiten. Mijn dank is groot!”
★★★★★

“Met het eerste telefoongesprek kreeg ik al meteen het gevoel dat dit de juiste persoon voor ons was. Ik heb hier absoluut geen spijt van gehad. Zij nam alle tijd om ook naar de achtergrond te kijken om ons te leren kennen. We hebben pittige respectvolle gesprekken gehad. Anne Marie heeft ons hier heel vakkundig doorheen geloodst. De gesprekken zijn nu ten einde, het traject nog niet. Ik heb er het volste vertrouwen in, dat we over een tijdje kunnen zeggen, dat we deze moeilijke en verdrietige periode in ieder geval een stuk draaglijker hebben ervaren door Anne Marie als mediator te hebben.”
★★★★

Benieuwd of Anne Marie jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.