mediator Hoogeveen

Mediator Hoogeveen

Neem direct contact op met Jantien Schaap: 085 1302998

Volledig scheidingspakket met mediation Hoogeveen.

Mediation houdt in dat er gezamenlijk afspraken komen over alle zaken die geregeld moeten worden bij de scheiding. Je hoeft niet meer apart een advocaat in te schakelen.

Ik ben werkzaam in Hoogeveen en omgeving, zoals: Elim, Fluitenberg, Hollandscheveld, Nieuw-Moscou, Nieuweroord, Nieuwlande, Nijstad, Noordscheschut, Pesse, Stuifzand en Tiendeveen. Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren. Samen afspraken maken levert jullie voor nu en straks rust en duidelijkheid op.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Jullie scheiding van A tot Z geregeld door de mediator Hoogeveen

Met scheiden in 7 stappen wordt jullie scheiding compleet en op persoonlijke wijze geregeld. Je betaalt voor mijn dienstverlening in Hoogeveen een all-in tarief voor de hele scheiding, inclusief advocaatkosten. Zo zijn er geen verrassingen achteraf. Dit tarief wordt besproken tijdens het eerste kennismakingsgesprek.

Kinderen bij jullie scheiding

Goede afspraken over de kinderen bij de scheiding zijn cruciaal. Afspraken over omgangsregeling, co-ouderschap en kinderalimentatie kunnen worden gemaakt, nadat we dit met elkaar hebben besproken. Het schadelijkste voor kinderen is ruzie tussen beide ouders.

Mijn advies is altijd duidelijk te blijven zeggen dat de scheiding niet door hen komt. Een kind kan namelijk de schuld van de scheiding op zich nemen, zonder dat dit voor de ouders direct zichtbaar is. Er wordt met jullie meegedacht over hoe je de kinderen zo goed mogelijk kunt steunen bij de scheiding en daarna. Ook is er een kindgesprek met jullie kinderen mogelijk.

Wat te doen met jullie woning in Hoogeveen?

Samen met jullie worden alle opties besproken over de eigen woning bij de scheiding. Zoals wil één van de partners het huis overnemen: is dit financieel haalbaar en geeft de bank toestemming? Ook kan het een optie zijn om de woning in de verkoop te zetten. Alle voor en tegens zetten we op een rijtje, zodat jullie een goede keuze kunnen maken. Ook wordt besproken welke stappen er moeten worden gezet om snel duidelijkheid te krijgen.

Service mediator Hoogeveen:

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

  • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
  • Kan ik een andere woning kopen?
  • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen je volledig in Hoogeveen

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze mediator in Hoogeveen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Jullie financiën en alimentatie

Van al jullie financiële zaken bij de scheiding wordt er samen met jullie een overzicht gemaakt. Zijn er schulden? Is er onder- of overwaarde in jullie huis? Wat zijn de saldi van de bankrekeningen en spaarrekeningen? Voor het bepalen van zowel de kinder-als partneralimentatie maak ik voor jullie een alimentatieberekening.

Alles geregeld inclusief afhandeling rechtbank door de mediator in Hoogeveen

Als er overeenkomst is en alle afspraken in de gesprekken gemaakt zijn, wordt dit vastgelegd in een scheidingsconvenant en als er kinderen zijn in een ouderschapsplan. Vervolgens dient onze advocaat de scheiding in bij de rechtbank. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding volledig afgehandeld.

Wat klanten over mij zeggen

“Hebben fijne gesprekken gehad. Jantien heeft een fijne persoonlijkheid en deskundigheid. Was zeer tevreden over haar.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.