mediator Barneveld

Mediation Leersum

Neem direct contact op met Leonard Faber: 085 1307532 of mail mij

De scheiding van A tot Z geregeld door de mediator in Leersum.

Een snelle en zorgvuldige afwikkeling van jullie scheiding, door één vast contactpersoon en voor een all-in prijs; zo ziet mijn dienstverlening eruit als jullie gaan scheiden.

Wat kun je verwachten van het kennismakingsgesprek? Dit gesprek is met jullie beiden en is bij jullie thuis. Vragen zijn bijvoorbeeld: Hoe gaat het met jullie? Hoe gaat het met de kinderen? Wat is de aanleiding voor de scheiding geweest?  Wat vinden jullie belangrijk? Is er een koophuis of huurhuis? Wat verwachten jullie van de mediator? Ook worden de kosten van de dienstverlening (een all-in tarief) besproken en hoe lang het ongeveer gaat duren voordat de scheiding geregeld is.

Een volledig scheidingspakket van de mediator Leersum

Wat kun je verwachten van mijn dienstverlening?

 • Door middel van een stappenplan worden alle zaken besproken, die voor jullie relevant zijn. Zoals de verdeling van de financiën, er wordt een alimentatieberekening gemaakt, en hoe verdeel je de pensioenen. Hebben jullie een koophuis bij de scheiding dan worden de opties besproken. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één hier kan blijven? Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over de vragen die er zijn. Hebben jullie een huurwoning dan worden de opties hiervan besproken en worden goede afspraken gemaakt.
 • Bij kinderen onder de 18 jaar komt er een ouderschapsplan. Hierin komen passende afspraken over de kinderen, zoals de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe je elkaar op de hoogte houdt.
 • Als we alle zaken hebben besproken en er zijn afspraken gemaakt, waar jullie beiden achterstaan, dan volgt de laatste stap: de afwikkeling bij de rechtbank. Dit wordt verzorgd door onze vaste advocaat.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aandacht voor de emoties bij de scheiding

Er kunnen verschillende redenen zijn om te scheiden, zoals dat de liefde over is, één is verliefd geworden op een ander of er heeft een zware gebeurtenis in bijvoorbeeld de familie gespeeld. Vaak is ook de ene partner al verder in het proces dan de ander.

Dat betekent dat we altijd rekening houden met het tempo en de behoefte van jullie beiden. Ook wordt bewaakt dat jullie geen afspraken maken op grond van emoties die er dan spelen. Insteek is dat jullie komen tot goede afspraken, die werken in de praktijk. Zo nodig besteden we aandacht aan de emoties die er spelen.

Wat klanten over mij zeggen

“Leonard Faber is een heel fijn persoon voor als je zo iets moeilijks en emotioneels moet regelen. Leonard luistert goed weet precies waar hij het over heeft en als hij iets even niet weet vraagt hij het gelijk na en komt er dan op een later moment op terug, en heeft geen oordeel. Leonard heeft ons echt heel erg goed door onze scheiding heen geholpen.” – Samantha uit Deil

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Leonard jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: