Mediator Middelburg

Mediator Middelburg

Neem direct contact op met Tessa Engler: 085 1302995 of mail mij

Door te kiezen voor mij als de mediator in Middelburg komt er overzicht en duidelijkheid.

Jullie scheiding wordt van A tot Z geregeld, zodat je allebei goed verder kunt.

Ik ben aangesloten bij Resolve. Dit is een landelijk netwerk van mediators. Hierdoor is er veel expertise in huis. Zo kunnen wij op veel terreinen iets voor jullie betekenen. Denk bijvoorbeeld aan keuzes over jullie financiën en woning.

Gesprekken zijn bij jullie thuis. Hierdoor is er tijd en aandacht voor jullie zelf en voor jullie kind(eren). Ik kom bij jullie thuis in Middelburg en omgeving, zoals Arnemuiden, Oost Souburg, Veere, Vlissingen en Walcheren.

Jullie scheiding regelen met mediation in Middelburg

Mijn dienstverlening heet ‘scheiden in 7 stappen‘ en bestaat uit het begeleiden van het hele proces van scheiding. In de gesprekken is het doel te komen tot gezamenlijk gedragen afspraken. Vervolgens volgt de juridische afhandeling. Stap voor stap ziet het er als volgt uit:

 • Een eerste vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Daarin kunnen jullie aangeven wat je belangrijk vindt in het proces van scheiding. Ook wordt aan jullie gevraag wat de uitgangspunten en ideeën zijn. Jullie maken kennis met mij als mediator en ik vertel wat je van mij mag verwachten.
 • In de vervolggesprekken worden over alle zaken afspraken gemaakt. Zoals de woning bij de scheiding, financiën en het opgebouwde pensioen. Ook wanneer er een huurhuis of eigen bedrijf is, worden hierover afspraken gemaakt.
 • Als jullie minderjarige kinderen hebben worden er afspraken gemaakt over onder andere de omgangsregeling en de kinderalimentatie. Ook is er een kindgesprek met jullie kinderen mogelijk en wordt meegedacht hoe je je kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.
 • Jullie worden op alle gebieden ondersteund. Je wordt juridisch goed geïnformeerd en ondersteund in de communicatie. Alle afspraken leg ik voor jullie vast in een scheidingsconvenant. Als jullie kinderen hebben leg ik de afspraken vast in een ouderschapsplan.
 • De stukken worden door onze vaste advocaat ingediend bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding juridisch afgerond.

Vooraf krijgen jullie een volledig kostenoverzicht. Jullie betalen een all-in tarief. Dit zijn de  totale kosten voor de scheiding, inclusief de afhandeling bij de rechtbank.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Verschil tussen een mediator en advocaat

Het gebruikmaken van een gezamenlijke mediator biedt je een goed alternatief voor het inschakelen van twee advocaten. Beide zijn professionele manieren om jullie scheiding te regelen.

Verschil is dat bij mediation afspraken in gezamenlijk overleg worden gemaakt. Zoals over jullie woning, financiën en de zorg voor jullie kinderen, Dit vraagt van jullie dus een commitment om er samen uit te willen komen.

Met betrouwbare mediation in Middelburg verzekerd van goede hulp

Scheiden en nu? Door aandacht te besteden aan de emotionele kant van de scheiding, door ondersteuning bij het maken van alle afspraken én door alle praktische en juridische zaken goed te regelen, weet je dat de hele scheiding zorgvuldig wordt afgerond.

Geen losse eindjes en duidelijkheid voor de toekomst. Je hebt zelf de regie gehouden, door samen om de tafel te gaan. Dit geeft een goede basis om straks goed verder te kunnen

Wat klanten over mij zeggen

“Tessa is stevig en recht door zee. Objectief en een kei in scheppen van rust en duidelijkheid.” – Tabitha uit Zierikzee

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: