Mediator Purmerend

Mediator Nieuw-Vennep

Neem direct contact op met Anne Marie Baud: 085 1302994 of mail mij

Wat kan ik als mediator in Nieuw-Vennep voor jullie betekenen?

Stap voor stap word je meegenomen en zo gaan we alles bij langs wat voor jullie relevant is. De scheiding wordt zo zorgvuldig van A tot Z afgewikkeld.

Als mediator in Nieuw-Vennep kom ik bij jullie thuis en ondersteun ik jullie tijdens de hele periode van de scheiding. Er komen goede oplossingen, die werken voor jullie en jullie kinderen. Bij een scheiding spelen er veel emoties, waar ook ruimte voor is in de gesprekken.

Scheiden in 7 stappen met de mediator Nieuw-Vennep

Gesprekken zijn bij jullie thuis, waardoor er ook ruimte is om dingen goed te bespreken. Met scheiden in 7 stappen zijn jullie ervan verzekerd dat alles goed afgewikkeld wordt. De hoofdpunten:

 • Gezamenlijk afspraken maken. Met behulp van mij als mediator maken jullie in gezamenlijk overleg afspraken over de financiën, alimentatie, de woning, pensioen, verzekeringen, verdeling van inboedel etc. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over de mogelijkheden, zoals overname van de woning door één van beiden. De afspraken worden door mij vastgelegd in een scheidingsconvenant.
 • Als jullie minderjarige kinderen hebben, worden er ook afspraken over kinderalimentatie en de zorgverdeling van jullie kinderen gemaakt. Dit wordt vastgelegd in een ouderschapsplan.
 • Vanuit Resolve wordt samenwerkt met een vaste advocaat. De advocaat levert de stukken in bij de rechtbank en zorgt voor verdere afhandeling. Omdat jullie samen afspraken hebben gemaakt, is het een gezamenlijk verzoek van de scheiding en hoef je niet zelf naar de rechtbank.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen ouders blijven na de scheiding

Hebben jullie kinderen, dan is het voor jullie een overgang naar een nieuwe rol. Je gaat van partners in een relatie naar partners in ouderschap. Adviezen zijn:

 • Een scheiding kan bij jullie kinderen stress en spanning opleveren. Blijf letten op jullie kinderen en laat ze weten dat ze bij je terecht kunnen en luister aandachtig.
 • Voorkom dat informatie uitwisseling tussen jullie beiden via de kinderen verloopt. Informeer dus direct bij de ander hoe bepaalde dingen zitten en speel dit niet via de kinderen.

Ook is er apart een kindgesprek met jullie kinderen mogelijk. Ze worden uitgenodigd te vertellen of ze met dingen zitten en hun ideeën over zaken. Denk aan hun verjaardag vieren of de praktische invulling van de zorgverdeling.

Wat klanten over mij zeggen

“Zeer professionele houding. Het voelde vanaf het kennismakingsgesprek al meteen heel erg vertrouwd aan. Zeker een aanrader, in een toch al moeilijke periode.” – Eddy uit Voorhout

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Anne Marie jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.