Wim Bramel

Mediator Nijmegen

Neem direct contact op met Wim Bramel: 085 1302987 of mail mij

Wat kan ik als mediator in Nijmegen bij jullie scheiding betekenen?

Jullie worden goed geïnformeerd en er komt snel duidelijkheid over bijvoorbeeld de woning en andere zaken. Samen afspraken maken geeft duidelijkheid en overzicht.

Jullie scheiding wordt stap voor stap geregeld voor een all-in tarief. Ik kom hiervoor bij jullie thuis in Nijmegen en omgeving, zoals ook in Beuningen, Groesbeek, Heumen, Lent en Malden.

Jullie scheiding volledig geregeld

Door jullie scheiding door mij te laten begeleiden met ‘scheiden in 7 stappen‘ weten jullie dat deze goed en zorgvuldig geregeld wordt. Zoals:

 • Samen met jullie worden stap voor stap afspraken gemaakt over onder andere jullie financiën, alimentatie en jullie woning. Zodra er over alles overeenstemming is worden de afspraken vastgelegd in het scheidingsconvenant. Indien jullie minderjarige kinderen hebben wordt er samen een ouderschapsplan gemaakt. Samen met jullie worden de gevolgen van de scheiding voor een eigen woning besproken. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van beiden in de woning kan blijven?
 • Bij kinderen komen er goede afspraken over hen en worden er tips gegeven hoe de kinderen te steunen bij de scheiding. Ik bespreek het ouderschapsplan met jullie. Welke afspraken zijn passend voor de kinderen en voor jullie eigen situatie? Afspraken over de zorgverdeling en kinderalimentatie komen in het ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb, zo worden zij ook betrokken bij de afspraken over hen.
 • De juridische afhandeling wordt voor jullie verzorgd.
 • Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. De totale kosten voor de scheiding worden in het kennismakingsgesprek besproken en bestaan uit een all-in tarief.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen eruit komen met mediation

Wat kunnen jullie nu eigenlijk verwachten van mediation bij de scheiding?

 • Vanuit goed overleg met elkaar worden alle zaken geregeld. Dit betekent dat jullie er beiden voor kiezen om niet het gevecht met elkaar aan te gaan en elkaar iets te gunnen. Jullie worden begeleid om tot goede afspraken te komen. Er wordt meegedacht over mogelijkheden en oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat de hoogte van de partneralimentatie het overnemen van de eigen woning door één van jullie beiden mogelijk maakt.
 • Als jullie kinderen hebben, geven jullie hen het signaal dat je er samen uit wilt komen. Vanuit de realiteit dat je samen ouders blijft en elkaar blijft ontmoeten op een ander niveau. Niet langer als partner, maar als ouder. Ook wordt er besproken welke emoties er meespelen in de veranderende verhouding, van ex-partners naar ouders. Staat dit in de weg om passende afspraken rondom de kinderen te maken? Door hierbij stil te staan ontstaat er meer inzicht in de eigen rol en begrip voor elkaar. Dit geeft vaak een betere basis voor de toekomst.
 • Als mediator ben ik neutraal en onpartijdig en jullie beide belangen worden behartigd. Er wordt bewaakt dat afspraken worden gemaakt op basis van emoties of dat afspraken ongelijkwaardig zijn. Ook in de toekomst moet een ieder achter de gemaakte afspraken kunnen staan.

MfN mediator Nijmegen is jullie ervaren scheidingsspecialist

Mijn werkgebied bestaat uit Nijmegen en omgeving, zoals Lent en Lingewaard. Afspraken vinden plaats bij jullie thuis of kunnen desgewenst plaatsvinden op een neutrale locatie. Gesprekken zijn altijd met jullie beiden, zo is de onpartijdigheid gewaarborgd.

Wat klanten over mij zeggen

“Mediator was erg professioneel en deskundig. kan ik iedereen aanbevelen.” – Jos uit Boekel

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.