mediator Barneveld

Mediator Nunspeet

Neem direct contact op met Leonard Faber: 085 1307532 of mail mij

Als mediator in Nunspeet zorg ik voor een volledige afwikkeling van jullie scheiding.

Waarom kiezen voor mediation Nunspeet? Jullie weten dat alles aan bod komt en dat je niets vergeet. Alles bij jullie scheiding wordt zorgvuldig afgehandeld.

Samen met jullie worden over alle praktische zaken afspraken gemaakt. Denk aan wat te doen met de woning, waar ga ik straks wonen en hoe regelen we het met de kinderen.

Voor de kinderen is er extra aandacht in een kindgesprek. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid voor nu en de toekomst. Ik kom bij jullie thuis voor gesprekken in Nunspeet en omgeving, Samen wordt de scheiding stap voor stap op een zorgvuldige manier geregeld. Ik kom bij jullie thuis in Nunspeet en omgeving, zoals Elspeet, Ermelo, Harderwijk, Hoevelaken, Nijkerk, en Putten.

Scheiden van A tot Z met de mediator Nunspeet

De eerste stap in het regelen van de scheiding, is een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Dit is met jullie samen, net als de vervolggesprekken. Met jullie wordt besproken wat er nodig is alles goed en zorgvuldig te regelen. Ook wat jullie daarin van mij kunnen verwachten. Het all-in tarief (de kosten van de hele scheiding) worden ook toegelicht. Met scheiden in 7 stappen wordt alles van begin tot eind geregeld, bestaande uit onder andere:

 • Stap voor stap worden alle zaken met jullie besproken. Denk aan de verdeling van de financiën, eventuele leningen, inboedel, pensioen en alimentatie.
 • Hebben jullie een eigen woning? Dan wordt besproken wat te doen met de woning bij de scheiding? Moet het huis verkocht worden of kan één van jullie het huis overnemen? Ook de toekomstige woonsituatie van jullie wordt besproken en er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid.
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Dan wordt er samen met jullie een ouderschapsplan gemaakt.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt voor verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kinderen bij de scheiding

Als jullie kinderen hebben ondersteun ik jullie in het maken van goede afspraken over hen. Ook worden er tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.

 • Naast de zorgverdeling worden ook samen met jullie afspraken gemaakt over de invulling van de vakanties. De leeftijd van jullie kinderen, hun eigen wensen en jullie ideeën worden hierbij besproken. Denk bijvoorbeeld aan het door midden splitsen van de zomervakantie (elk 3 weken). Hoe is het voor jullie kinderen om zo’n periode de andere ouder niet te zien? Hoe is dit voor hem of haar? Is er een tussenvorm mogelijk? Denk bijvoorbeeld aan wel 3 weken bij de ene ouder, waarvan 1 week thuis met contactmoment(en) met de andere ouder.
 • Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen als mediator een kindgesprek heb. Dit is natuurlijk afhankelijk van of ze dit zelf willen. Ze kunnen hun verhaal kwijt en afspraken over hen worden bijvoorbeeld besproken.

Voordelen mediation Nunspeet

Waarom kiezen voor een gezamenlijke mediator in plaats van elk een advocaat?

 • Bij mediation (en samen afspraken maken) gaat het er om dat je elkaar wat gunt. Dat je, hoe lastig de situatie van de scheiding ook is, kijkt hoe je allebei goed verder kunt.
 • Met name als je samen ouders bent, blijf je met elkaar te maken houden en investeer je zo in een goede toekomst. Een goede werkbare relatie tussen jullie beiden, heeft een positieve invloed op jullie kinderen.
 • Het gaat relatief snel en er is sneller duidelijkheid over zaken, dan een juridische procedure met elk een advocaat. Ook voorkom je het risico dat je in een vechtscheiding terechtkomt, met vaak alleen maar verliezers.

Wat klanten over mij zeggen

“Leonard Faber is een heel fijn persoon voor als je zo iets moeilijks en emotioneels moet regelen. Leonard luistert goed weet precies waar hij het over heeft en als hij iets even niet weet vraagt hij het gelijk na en komt er dan op een later moment op terug, en heeft geen oordeel. Leonard heeft ons echt heel erg goed door onze scheiding heen geholpen.” – Samantha uit Deil

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Leonard jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.