Mediator Oirschot

Neem direct contact op met Yvonne van den Berg: 085 1302999 of mail ons

Samen de scheiding regelen onder mijn begeleiding als mediator in Oirschot.

In de gesprekken bij jullie thuis wordt de hele scheiding geregeld, dit geeft rust en overzicht. Ook videobellen behoort tot de mogelijkheid.

Een scheiding zorgt vaak voor verwarring en onzekerheid. Vaak weet je niet waar te beginnen en wat je moet doen. In dit proces neem ik jullie mee en alle zaken worden stap voor stap besproken. Als neutrale derde zet ik alle zaken op een rijtje, word je goed geïnformeerd en wijs ik jullie op de mogelijkheden en op de rechten en plichten.

Door professionele hulp bij de scheiding komen er passende afspraken, zodat er geen losse eindjes zijn en je goed verder kunt. Als jullie samen ouders zijn, betekent dit goed verder kunnen als ouders.

Met de mediator Oirschot wordt de hele scheiding geregeld

De scheiding wordt van begin tot eind geregeld. Je betaalt een all-in tarief voor de hele dienstverlening. Zo weet je precies waar je aan toe bent qua kosten. de hoogte van het all-in tarief is mede afhankelijk van wat er nodig is om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen. Afhankelijk van jullie inkomen en of er vermogen is kan het zijn dat er recht is op een toevoeging, dan is de eigen bijdrage minimaal. Dit wordt tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek besproken. Wat kun je verwachten:

 • Gesprekken zijn met jullie samen en bij jullie thuis. Samen worden er afspraken gemaakt over onder meer de woning, de zorgverdeling bij kinderen, pensioenen en alimentatie. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat er mogelijk is. Bij kinderen wordt er een ouderschapsplan opgesteld.
 • Dan volgt de schriftelijke juridische afronding. Onze advocaat dient alle benodigde stukken bij de rechtbank in. De verdere afhandeling tot en met de inschrijving van de echtscheiding bij de burgerlijke stand wordt verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Apart kindgesprek mogelijk

Als jullie minderjarige kinderen hebben, is een ouderschapsplan verplicht. Samen met jullie bespreek ik alle afspraken rondom de zorg voor de kinderen. Hierbij denk ik met jullie mee en krijg je tips. Bijvoorbeeld: deel de vakantieperiode voor een jonger kind op. Het is voor een jong kind vaak fijner om niet een te lange aaneengesloten periode bij één van de ouders te zijn.

Om kinderen bij het ouderschapsplan te betrekken is er een kindgesprek mogelijk. Hierbij kunnen zij vragen stellen en ook hun ideeën vertellen.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring met Yvonne is dat zij haar beroep uitoefent zoals je alleen maar kunt wensen: kundig, empathisch, accuraat, vriendelijk, geduldig, communicatief sterk en daarnaast heeft ze humor.” – Annemarie

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.