mediator Purmerend

Mediator Purmerend

Neem direct contact op met Claudia Wieringa: 085 1302997 of mail mij

Wat kan ik betekenen als mediator in Purmerend?

Ik regel en rond jullie scheiding op een zorgvuldige manier af, zo krijg je orde op zaken én duidelijkheid. En dat geeft rust.

Met mediation leg je een goede basis voor de toekomst en kun je weer vooruitkijken. Gesprekken zijn bij jullie thuis in Purmerend of plaats in de buurt. Een afspraak in de avond is mogelijk.

Scheidingstraject mediation Purmerend

Het scheidingstraject van mediation Purmerend bestaat uit een vast stappenplan. Er zijn namelijk veel zaken waarover jullie samen afspraken moeten maken. Met mediation komen jullie er samen zo goed mogelijk uit. Het stappenplan bestaat in grote lijnen uit:

 • Het maken van afspraken over alle financiële en praktische zaken. Zoals alimentatie, financiën, pensioen en de inboedel. Hebben jullie een eigen woning, dan zorgen voor snel duidelijkheid over de mogelijkheden.
 • Het vastleggen van de overeengekomen afspraken in een echtscheidingsconvenant en, als jullie kinderen hebben, een ouderschapsplan.
 • Het regelen van de complete juridische afhandeling.

Lees meer over het stappenplan ‘scheiden in 7 stappen’van Resolve Visie Mediation.

Mediation in Purmerend:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Purmerend. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom kies je voor mediator Purmerend?

Waarom is het zo belangrijk om te kiezen voor goede hulp bij jullie scheiding en wat kan ik als mediator voor jullie betekenen?

 • Ik ben onpartijdig en onafhankelijk. Je weet dus zeker dat ik jullie belangen voorop stel. Ik kijk altijd naar wat een goede oplossing voor jullie beiden is. Dit vergroot ook het draagvlak om afspraken in de toekomst na te komen.
 • De afspraken die we maken zijn duurzaam omdat ze gezamenlijk tot stand komen.
 • Als jullie samen kinderen hebben is het belangrijk om te investeren in je de onderlinge relatie als ouders. Je blijft immers na de scheiding met elkaar te maken houden. Om kinderen bij de afspraken over hen te betrekken, is er ook een kindgesprek met hen mogelijk. Zo krijgen zij ook een stem in de dingen die hen aangaan. Ook geef ik tips over hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.
 • Mediation zorgt voor overzicht en duidelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan de opties van de eigen woning bij scheiding. Wat is er mogelijk in jullie situatie, wat zijn jullie eigen ideeën en welke stappen moeten jullie nemen?
 • Je betaalt een all-in tarief, dit zij de totale kosten voor de scheiding. Je hoeft dus niet meer apart een advocaat in te schakelen en de juridische kosten zijn erbij inbegrepen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Komen jullie uit de omgeving van Purmerend en willen jullie graag meer weten over de mogelijkheden van samen scheiden voor jullie? Graag bespreek ik in een kosteloos kennismakingsgesprek bij jullie thuis wat ik voor jullie concreet kan betekenen.

Als mediator in Purmerend kom ik bij jullie thuis in onder andere: Aalsmeer, Alkmaar, Assendelft, Badhoevedorp, Beemster, Edam-Volendam, Koog aan de Zaan, Krommenie, Landsmeer, Monnickendam, Oostzaan, Purmerend, Uitgeest, Uithoorn, Waterland, Wormerland, Zaandam en Zaanstad.

Wat klanten over mij zeggen

“Heel goed begeleid en meedenkend!” – Fouad, Almere

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Claudia jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: