mediator Barneveld

Mediator Putten

Neem direct contact op met Leonard Faber: 085 1307532 of mail mij

Als mediator Putten zorg ik voor snel duidelijkheid bij jullie scheiding.

Samen om de tafel gaan om afspraken te maken kan moeilijk zijn, maar levert jullie rust en duidelijkheid op.

Wat kan ik betekenen als mediator Putten als jullie gaan scheiden? Bij een scheiding komt er veel op je af en staat je leven op de kop. Als onafhankelijke derde ben ik voor jullie beiden en kom ik bij jullie thuis in Putten en omgeving, zoals Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Nunspeet.

Volledig scheidingspakket van de mediator Putten

Jullie scheiding wordt geheel geregeld en je betaalt hiervoor een all-in tarief. Dit is inclusief de juridische afhandeling. Wat jullie kunnen verwachten:

 • Samen met jullie worden o.a. afspraken gemaakt over de financiën, alimentatie en jullie woning. Bij een woning wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat de mogelijkheden zijn.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan met passende afspraken over hen.
 • Als er over alle zaken goede keuzes zijn gemaakt, wordt alles vastgelegd en volgt de juridische afwikkeling. Je hoeft niet zelf naar de rechtbank. Als dit is afgewikkeld, is de scheiding volledig geregeld.

Wat kun je verwachten van de mediation?

In de gesprekken wordt alles stap voor stap en gestructureerd besproken. Denk aan de verdeling van de financiën en wat te doen met de woning bij de scheiding. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden in de woning blijft? Er is ruimte voor emoties en tegenstellingen. Je kunt bijvoorbeeld andere ideeën hebben over de zorgverdeling van de kinderen.

Mijn werkwijze is betrokken en persoonlijk. Over alle zaken worden oplossingen gezocht. je moet hierbij beiden soms bereid zijn tot een compromis. Uitgangspunt is het elkaar mogelijk maken weer verder te kunnen. Als jullie kinderen hebben, laat je hen met mediation zien dat je in gesprek wilt blijven en niet tegenover elkaar komt te staan.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe maak je goede afspraken over de kinderen bij de scheiding?

Hoe zorg je ervoor dat alles goed wordt geregeld voor de kinderen en dat de scheiding voor hen zo min mogelijk impact heeft? Aan jullie worden tips en adviezen gegeven en er is aandacht voor kinderen in de gesprekken:

 • Tip is bijvoorbeeld: belast kinderen niet met “grote mensen problemen”. Zij moeten zich geen zorgen maken over financiën of over jullie gezondheid.
 • Besproken wordt wat een goede zorgverdeling is voor de kinderen. Overwegen jullie bijvoorbeeld co-ouderschap? Dit betekent de opvoeding gelijk verdelen. Beide ouders houden zo een actieve rol in het leven van de kinderen. Hiervoor is nodig dat je goed met elkaar in overleg blijft. Respecteer ook dat de ander het op een andere manier invult.
 • Het is mogelijk dat ik apart met kinderen in gesprek ga in een zogenaamd kindgesprek. Hierbij worden ze uitgenodigd te vertellen hoe het met ze is, of ze zich zorgen maken over dingen en hoe zij over dingen denken.

Wat klanten over mij zeggen

“Leonard Faber is een heel fijn persoon voor als je zo iets moeilijks en emotioneels moet regelen. Leonard luistert goed weet precies waar hij het over heeft en als hij iets even niet weet vraagt hij het gelijk na en komt er dan op een later moment op terug, en heeft geen oordeel. Leonard heeft ons echt heel erg goed door onze scheiding heen geholpen.” – Samantha uit Deil

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Leonard jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.