mediator Barneveld

Mediator Rhenen

Neem direct contact op met Leonard Faber: 085 1307532 of mail mij

Als mediator in Rhenen kom ik bij jullie thuis in Rhenen en omgeving, zoals Achterberg en Elst.

Samen met jullie wordt de scheiding van begin tot einde zorgvuldig afgerond.

Ik kom bij jullie thuis in Barneveld, EdeWageningen, Rhenen en Veenendaal.

Voor samen scheiden is het nodig dat je beiden de intentie hebt om tot oplossingen te komen. Geen hakken in het zand maar door goede informatie van mijn kant als mediator, te komen tot passende afspraken in jullie situatie.

Jullie echtscheiding volledig geregeld met mediation Rhenen

Door scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat alles aan bod komt en dat er niets vergeten wordt. Je wordt goed geïnformeerd, zodat jullie kunnen komen tot oplossingen, die passen in jullie situatie.

 • Samen met jullie breng ik de persoonlijke situatie in kaart, zodat je precies weet wat er geregeld moet worden. Alle praktische zaken, zoals alimentatie, de inboedel, jullie verzekeringen, de pensioenen, jullie eigen woning en de financiën worden geregeld. Op basis van een deskundig en onpartijdig advies kunnen jullie de noodzakelijke beslissingen nemen.
 • Als jullie kinderen hebben wordt er een ouderschapsplan opgesteld. Hierin komen afspraken als: een goede zorgverdeling, regelen van de financiën en invulling van de feestdagen en vakanties.
 • De stukken worden ingediend bij de rechtbank. Je hoeft zelf niet naar de rechtbank en de scheiding wordt verder schriftelijk afgerond.
 • Voor de afwikkeling van het gehele scheidingsproces betaal je een all-in tarief.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aandacht voor kinderen bij de scheiding

Aan jullie worden tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Er wordt besproken wat een passende omgangsregeling is en er is extra aandacht voor kinderen in een kindgesprek mogelijk:

 • Samen met jullie bespreek ik een goede en passende omgangsregeling. Uitgangspunten zijn dat het moet passen bij jullie kinderen en het contact met beide ouders moet gewaarborgd zijn. Een kind heeft altijd één hoofdverblijf. Dit is in principe waar jullie kind het meest verblijft. Waar het kind staat ingeschreven, wordt ook de kinderbijslag gestort. Ook zijn er fiscale consequenties, hierover worden jullie geïnformeerd.
 • Het is mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Zij kunnen aangeven wat zij van de afspraken over hen vinden en of zij ideeën hebben. Denk aan de invulling van de vakanties of zorgverdeling. Ook wordt besproken hoe ze in hun vel zitten.

Snel duidelijkheid bij een eigen woning

Over sommige zaken wil je snel duidelijkheid. Zoals wat is er mogelijk met jullie koophuis bij de scheiding? Kan jij of je partner het huis overnemen? Ik neem met jullie door welke stappen gezet moeten worden, om hier snel duidelijkheid over te krijgen.

Door vroeg in het scheidingsproces te zorgen voor antwoorden hierover, ontstaat er vaak rust. Ook kun je daardoor beter bepalen hoe andere zaken eruit gaat zien. Gaat de andere partner een huur-of koopwoning zoeken en als jullie kinderen hebben, hoe regel je de zorgverdeling?

Wat klanten over mij zeggen

“Leonard Faber is een heel fijn persoon voor als je zo iets moeilijks en emotioneels moet regelen. Leonard luistert goed weet precies waar hij het over heeft en als hij iets even niet weet vraagt hij het gelijk na en komt er dan op een later moment op terug, en heeft geen oordeel. Leonard heeft ons echt heel erg goed door onze scheiding heen geholpen.” – Samantha uit Deil

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Leonard jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: