Mediator Terneuzen

Mediator Terneuzen

Neem direct contact op met Tessa Engler: 085 1302995 of mail mij

Met mijn hulp als mediator Terneuzen wordt jullie scheiding helemaal geregeld voor een all-in tarief.

Samen regelen geeft vaak rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in Terneuzen en omgeving, zoals Axel, Biervliet, Hoek, Hulst, Koewacht, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Sluis, Sluiskil, Spui, Westdorpe, Zaamslag, Zandstraat, Zeeuws-Vlaanderen en Zuiddorpe.

Jullie scheiding volledig geregeld met de mediator in Terneuzen

In het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt naast wat ik voor jullie als mediator in Terneuzen kan betekenen, het all-in tarief besproken. Wat houdt mijn dienstverlening in?

 • Ik maak samen met jullie afspraken over de zorg voor je kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en de (eigen of huur-) woning. Bij een koophuis bij de scheiding wil je snel weten waar je aan toe bent. Is het bijvoorbeeld financieel haalbaar dat één van beiden in de woning kan blijven? Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over deze vraag. Jullie worden goed geïnformeerd, zodat je goede keuzes kunt maken.
 • Voor kinderen komt er een ouderschapsplan met passende goede afspraken over hen. Denk aan de zorgverdeling en hoe je elkaar blijft informeren als ouders. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken en kunnen zij hun verhaal kwijt.
 • Als het convenant en ouderschapsplan zijn opgesteld, neem ik deze met jullie door. Is de inhoud akkoord? Dan plannen we een afspraak in bij jullie thuis en kunnen alle stukken ondertekend worden.
 • Als alle documenten ondertekend zijn dient onze eigen advocaat de stukken in bij de rechtbank.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Terneuzen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Partneralimentatie op basis van alimentatieberekening

Vaak is er onzekerheid over de financiën. Je kunt bijvoorbeeld zorgen hebben of je het straks allemaal wel gaat redden. We nemen daarom de financiën bij de scheiding goed door:

 • Met jullie samen wordt de partneralimentatie besproken. Het uitgangpunt hiervoor is de alimentatieberekening. Dit is de basis, maar deze hoef je niet persé te volgen. De bedoeling is dat jullie tot reële afspraken komen.
 • We zetten de inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten, zo krijgt je inzicht en overzicht. Vervolgens wordt er gezorgd voor een goede en evenwichtige verdeling.

Ondersteuning op het gebied van communicatie

Vaak gaat het niet eens om wat er inhoudelijk gezegd wordt, maar vooral over de manier waarop. Wat ik je daarin kan aanreiken is te laten zien, dat je allebei een eigen manier van communiceren hebt.

Misverstanden ontstaan al snel als je ervan uit gaat dat jouw manier “de normale manier” is. Ook kan iemand getriggerd worden door de stijl van de ander, met als gevolg dat je je bijvoorbeeld niet gezien of gehoord voelt. Door je hier bewust van te worden en te accepteren dat er meer manieren zijn, loopt de communicatie vaak een stuk soepeler.

Wat klanten over mij zeggen

“Tessa is stevig en recht door zee. Objectief en een kei in scheppen van rust en duidelijkheid.” – Tabitha uit Zierikzee

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: