mediator Tholen

Mediator Tholen

Neem direct contact op met Denise Claeys, jullie mediator in Tholen 085 1302982 of mail mij

Als mediator in Tholen bied ik jullie een volledig scheidingspakket voor een all-in tarief.

Voor alle praktische zaken komen goede oplossingen én er is tijd voor jullie vragen en zorgen.

Mediation is sneller dan een scheidingsproces via elk een advocaat en er zijn lagere kosten. Groot voordeel is dat je door samen om de tafel te gaan zitten, rust brengt voor de toekomst.

Ik kom bij jullie thuis in Tholen en omgeving. Zoals Poortvliet, Oud-Vossemeer, Scherpenisse, Sint-Annaland, Sint-Maartensdijk, Sint Philipsland en Stavenisse. Ook bestaat mijn werkgebied uit Bergen op Zoom, Dinteloord, Etten-Leur, Halderberge, Halsteren, Klundert, Oudenbosch, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert.

Wat houdt een volledig scheidingspakket in?

Gesprekken zijn bij jullie thuis. Jullie ontvangen onafhankelijke hulp bij jullie scheiding. Alles wat er speelt wordt besproken met behulp van mij als onpartijdige mediator. Hierdoor komt er rust en overzicht:

 • Samen met jullie zet ik alle feiten en mogelijkheden op een rijtje en wordt er gezocht naar oplossingen. Zoals over alimentatie, jullie woonsituatie en financiën. Bij een eigen woning bij de scheiding worden de mogelijkheden besproken. Ook wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid. Kan één van jullie in de woning blijven? Waar kunnen jullie gaan wonen en wat houden jullie straks netto over in de maand. Is er recht op belastingtoeslagen en/of kortingen?
 • Jullie weten zeker dat alles aan bod komt met scheiden in 7 stappen. Dit geldt voor een goed ouderschapsplan bij kinderen en ook voor de afhandeling van de scheiding van de rechtbank.
 • Voor deze hele afwikkeling van de scheiding betalen jullie een all-in tarief.
 • Ook worden jullie ondersteund in de communicatie. Ga niet vanuit de positie van schuldige of slachtoffer denken, maar begrijp het hele plaatje. Richt je niet volledig naar het verleden, maar ook op de toekomst. Bewaakt wordt dat de emoties het maken van heldere en evenwichtige afspraken niet in de weg staan.

Voordelen mediator Resolve Visie Tholen

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Tholen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Vragen van kinderen over de scheiding

Kinderen hebben vaak veel praktische vragen. Zoals: waar ga ik wonen? Kan ik mijn vriendjes en vriendinnetjes blijven zien? Wanneer gaan we verhuizen? Wanneer zie ik papa of mama dan? Geef dan rustig en duidelijk aan wat er is afgesproken of wat jullie intenties zijn (bijvoorbeeld een woning in de buurt van de andere ouder). Jullie worden ook ondersteund bij vragen en zorgen over kinderen bij de scheiding.

Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Besproken worden de afspraken die hen aangaan (zoals de zorgverdeling) en hun wensen en ideeën. Ook als ze vragen hebben of zich ergens zorgen over hebben, kan dit besproken worden.

Wat klanten over mij zeggen

“Meteen een goed gevoel. Lekker vlot, duidelijk, recht door zee. Goede eerlijke gesprekken waarbij vanuit eenieders standpunt zaken uitgelegd werden. De mediator laat niets aan het toeval over en rust pas als ook alles tot in de puntjes is uitgewerkt.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Denise jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.