mediator Tilburg

Mediator Tilburg

Neem direct contact op met Mariska Blijsie: 085 1302985 of mail mij

Regel het goed, regel de scheiding samen met behulp van mediation in Tilburg

Niet alleen worden alle praktische en juridische zaken geregeld, die komen kijken bij een scheiding, ook wordt aandacht besteed aan de emotionele kant.

Met mediation onder begeleiding van mij als MfN mediator, wordt jullie complete scheiding geregeld voor een all-in tarief. Ik kom bij jullie thuis in Tilburg en omgeving, zoals Berkel-Enschot, De Reeshof, Gilze Rijen, Haaren, Hilvarenbeek en Udenhout.

Waarom kiezen voor de mediator in Tilburg van Resolve?

Waarom samen met Resolve jullie scheiding regelen? Mediation biedt overzicht en duidelijkheid in een drukke, ingewikkelde en emotionele tijd. Ik werk volgens een vaste werkwijze, geheten scheiden in 7 stappen en hiermee wordt jullie scheiding van begin tot eind geregeld. Dit bestaat onder andere uit:

 • Waarbij we beginnen met het voeren van een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is met jullie beiden en bij jullie thuis. Hierin wordt besproken wat ik voor jullie kan betekenen. Ook krijgen jullie een kostenoverzicht, vooraf aan het proces. Je betaalt een all-in tarief voor de hele scheiding, inclusief advocaatkosten. Heb je recht op een toevoeging, afhankelijk van je inkomen en of er vermogen is, dan betaal je een minimale eigen bijdrage.
 • Vervolgens wordt aan de hand van de door jullie aangeleverde stukken, een stappenplan opgesteld. Daarna bespreken we alle praktische zaken, zoals alimentatie, woning en inboedel. Jullie worden begeleid in het maken van gedegen afspraken. De opties met eigen woning bij scheiding worden bijvoorbeeld op een rijtje gezet. Zoals verkoop, overname van de woning door één van jullie of gezamenlijk aanhouden. Wij werken samen met de adviseurs van Hypotheek Visie en zo komt er snel duidelijkheid over de vraag of één van jullie de woning kan overnemen.
 • Hebben julllie kinderen? Dan stellen we ook een ouderschapsplan op. Samen met jullie wordt besproken wat goede afspraken zijn over de kinderen. Denk aan de zorgverdeling en hoe je goed samen verder kunt als ouders. Ook wordt besproken wat jullie kinderen steunt bij de scheiding en is een apart kindgesprek met hen mogelijk. Zo worden zij ook betrokken bij afspraken over hen.
 • De stukken worden ingediend bij de rechtbank, waarmee jullie scheiding volledig is afgerond.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Er wordt aangesloten bij jullie behoefte

Omdat elke scheiding anders is, sluit ik als scheidingsmediator altijd aan bij jullie behoefte:

 • Afhankelijk van jullie situatie en behoefte varieert onze dienstverlening. Er kan bijvoorbeeld meer behoefte zijn aan aandacht voor de onderlinge communicatie of de scheiding moet snel geregeld worden. Ook kan het zijn dat jullie graag tips willen hebben voor jullie kinderen of snel duidelijkheid over de woonsituatie.
 • Jullie kunnen van mij een persoonlijke werkwijze verwijzen met aandacht voor de communicatie. Mediation zorgt ervoor dat je een goede basis voor de toekomst legt. Frustraties en verwijten in de toekomst worden zoveel mogelijk voorkomen, doordat je afspraken afstemt op elkaar. Uitgangspunt is dat je beiden zo goed mogelijk verder kunt. Hebben jullie kinderen, dan betekent dat zo goed mogelijk verder kunnen als ouders.

Wat klanten over mij zeggen

“Mariska is zeer betrokken en deskundig en weet alles in goede banen te leiden met oor voor beide partijen. Ik heb haar inmiddels aanbevolen bij een “lotgenoot”.” – Tony uit Oosterhout

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Mariska jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: