mediator Uitgeest

Mediator Uitgeest

Neem direct contact op met Anne Marie Baud: 085 1302994 of mail Anne Marie

Wat kan ik als mediator Uitgeest betekenen als jullie gaan scheiden?

Ik ben Anne Marie Baud en als scheidingsbemiddelaar begeleid ik het hele proces van jullie scheiding. Dat houdt in dat alle praktische en juridische zaken worden geregeld, waarbij ook ruimte is voor de emoties.

Gesprekken zijn zowel bij jullie thuis als op een neutrale locatie mogelijk. Naast overdag kan dit ook in de avonduren.

Samen scheiden met mediation regio Uitgeest

ALs mediator Uitgeest bied ik jullie een volledig scheidingspakket, dit bestaat uit:

Voordelen mediation Uitgeest

Wat zijn voordelen als je ervoor kiest om samen te scheiden met mij als mediator Uitgeest:

 • Er komt overzicht en er wordt gezocht naar oplossingen die passen in jullie situatie, hierdoor ontstaat er vaak al rust. Ook in de toekomst geven duidelijk vastgelegde afspraken, die samen gemaakt zijn, rust en stabiliteit.
 • We leggen een basis in jullie onderlinge communicatie. Wat is er bijvoorbeeld nodig dat als je kinderen hebt, dat je straks ook goed met elkaar blijft overleggen?
 • Een proces via een mediator is beduidend goedkoper als elk een advocaat inschakelen. Je hebt ook overzicht in de kosten vooraf doordat we werken met een all-in tarief.

Mediation Uitgeest: hoe wij helpen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Uitgeest. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aandacht voor de scheidingsmelding

Vaak is het zo dat partners anders in de scheiding staan. De één wil bijvoorbeeld snel knopen doorhaken en de ander heeft tijd nodig om alles op een rijtje te zetten. Hiermee houd ik rekening met jullie allebei. Wat is een goed tempo, wanneer spreken we bijvoorbeeld het volgende mediation gesprek af?

Ook kunnen we bespreken hoe het zit met de scheidingsmelding. Dit is het vertellen dat je wilt scheiden aan je partner. Hoe is dit gegaan en staan beiden achter de scheiding? Of is het de keuze van één van jullie geweest om te scheiden en heeft de ander nog hoop dat het goedkomt. Het is goed deze zaken bespreekbaar te maken en boven tafel te krijgen, aangezien ze het maken van afspraken kunnen beïnvloeden.

Wat klanten over mij zeggen

“Concrete hulp gehad, waarbij nauwkeurig en gedetailleerd afspraken konden worden gemaakt. We zijn op professionele wijze en doelgericht begeleid in het formuleren van intenties, wensen en afspraken.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Anne Marie jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.