mediator Utrecht

Mediator Utrecht

Neem direct contact op met Ellen Nijenhof: 085 1302983 of mail mij

Kiezen jullie voor de scheiding samen te regelen? Schakel dan mij als jullie mediator in Utrecht in.

Over alle zaken worden goede afspraken gemaakt. Zo voorkom je zoveel mogelijk problemen en frustraties in de toekomst. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Je wordt goed voorgelicht over alle opties. Denk bijvoorbeeld aan de eigen woning of de zorg bij kind(eren). Over alle zaken worden goede afspraken gemaakt. Ik kom bij jullie thuis in Utrecht, Harmelen en Woerden. Resolve is werkzaam in de hele provincie Utrecht.

De scheiding totaal geregeld met mediation Utrecht

Stap voor stap jullie scheiding met een scheidingsmediator van begin tot eind geregeld houdt in:

 • We gaan afspraken maken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Als je een eigen bedrijf hebt, help ik jullie ook om hier goede afspraken over te maken.
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Dan maak ik samen met jullie een ouderschapsplan. Hierin worden alle afspraken omtrent jullie kinderen beschreven.
 • Als de mediation gesprekken erop zitten en alles samen is geregeld, zet ik de juridische procedure in werking. Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom mediation?

Mediation houdt in dat je samen de scheiding regelt met begeleiding van mij als onafhankelijke mediator. Dit is in plaats van elk een advocaat inschakelen. Wat gaat mediation jullie opleveren?

 • Er komt snel overzicht en stap voor stap wordt alles geregeld. Denk bijvoorbeeld aan snel duidelijkheid over wat mogelijk is met de eigen woning bij de scheiding.
 • Samen afspraken maken, betekent dat je zelf invloed hebt op de afspraken, hierdoor is er geen gevoel van dwang en ontstaat er meer draagvlak. Zo verloopt bijvoorbeeld de omgangsregeling van de kinderen vaak soepeler, omdat je allebei invloed hebt gehad op de afspraken.
 • Ondersteuning in de communicatie. Door inzicht te krijgen in onderliggende redenen ontstaat er meer rust, waardoor betere afspraken kunnen worden gemaakt. Voorbeeld: iemand wil geen gezamenlijke rekening hebben, waar de kosten van de kinderen van betaald worden. Dit reden hiervoor zou kunnen zijn dat hier een gevoel van controle en angst voor de financiële gevolgen achter zit. Door dit met elkaar te bespreken, ontstaat er meer begrip en kunnen er goede keuzes gemaakt worden.

Samen scheiden, het is mogelijk

Samen met jullie regel ik de scheiding op een zorgvuldige en persoonlijke manier. Alle gesprekken zijn bij jullie thuis, met beide partners aanwezig en kunnen ook in de avonduren. Ik zorg ervoor dat er voor zowel jullie, als jullie kind(eren) de tijd en aandacht zijn die nodig is.

Voor jullie kind(eren) kan ik als onafhankelijke derde een kindgesprek met hen hebben. Zij kunnen zo hun verhaal kwijt en ze kunnen aangeven wat hun ideeën en wensen zijn.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.