Mediator Veendam

Mediator Veendam

Neem direct contact op met Jantien Schaap: 085 1302998 of mail mij

Regel het goed, regel jullie scheiding met mij als  mediator in Veendam van Resolve Visie.

Alle zaken worden stap voor stap geregeld. Zo ontstaat er rust en duidelijkheid bij de scheiding.

Als mediator in Veendam regel ik samen met jullie de hele scheiding. Ik kom bij jullie thuis in Veendam en omgeving, zoals Pekela, Oude Pekela en Nieuwe Pekela. Bij kinderen is er extra aandacht mogelijk in een apart kindgesprek. Ook wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid bij de mogelijkheden van een eigen woning.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Samen scheiden met de mediator in Veendam

Afspraken zijn bij jullie thuis en kunnen ook buiten kantoortijden. Alle gesprekken zijn altijd met jullie samen, zodat je allebei over dezelfde informatie beschikt. Jullie betalen voor de volledige afwikkeling van de scheiding een all-in tarief. Eén volledig scheidingspakket bestaat uit:

 • Ik zit als mens met jullie aan tafel en help met het maken van afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Als je een eigen bedrijf hebt, help ik ook om hier goede afspraken over te maken. Als er de onderlinge communicatie stroef loopt en de emoties lopen door de scheiding op, nemen we de tijd om dit allemaal wat soepeler te laten lopen.
 • Als jullie samen minderjarige kinderen hebben, wordt er een ouderschapsplan opgesteld. Stap voor stap bespreken we hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen gaan invullen. Jullie kinderen kunnen we ook betrekken bij het maken van het ouderschapsplan door mij een gesprek met jullie kinderen te laten hebben.
 • De procedure bij de rechtbank volgt als er over alle zaken overeenstemming is bereikt. Als deze is afgewikkeld is de scheiding volledig geregeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiden: gemeenschap van goederen?

Afhankelijk van of jullie samenwonend zijn, of op welke manier jullie getrouwd zijn, worden er afspraken gemaakt. Zijn jullie in gemeenschap van goederen getrouwd, dan zal alles moeten worden verdeeld. Zoals de woning, de financiën, de inboedel en de pensioenen. Zijn er huwelijkse voorwaarden opgesteld, dan zijn deze leidend voor de afspraken.

Wat wordt er geregeld?

Bij een scheiding moeten er veel zaken worden geregeld, denk hierbij aan:

 • Als jullie kinderen hebben, moet er een ouderschapsplan opgesteld worden. Er wordt met jullie meegedacht over goede pasende afspraken. Ook worden jullie ondersteund in hoe je kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding en daarna.
 • Eigen woning bij de scheiding: tijdens de mediation gesprekken bespreken we de mogelijkheden (denk aan verkoop of één van jullie beiden neemt de woning over) en wat jullie wensen zijn. Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid.
 • Alimentatie: de hoogte en termijn van kinderalimentatie en (eventuele) partneralimentatie worden besproken en alle afspraken worden vastgelegd.

Wat klanten over mij zeggen

“Alles snel en goed geregeld.” – Peter uit Veendam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.