Mediator Veenendaal

Mediator Veenendaal

Neem direct contact op met Leonard Faber: 085 1307532 of mail mij

Gaan jullie scheiden? Kies dan voor mediation onder begeleiding van mij als mediator in Veenendaal.

Jullie scheiding wordt van begin tot einde goed en zorgvuldig geregeld. Mediation is ook geschikt als je moeizaam met elkaar communiceert of als je het nog oneens bent over zaken.

Ik kom bij jullie thuis Barneveld, EdeWageningen, Rhenen en Scherpenzeel. Samen worden over alle praktische zaken goede oplossingen gezocht. Hierbij is er ook ruimte en tijd om zorgen en vragen te bespreken.

Met mediation Veenendaal wordt jullie hele scheiding geregeld

Als je gaat scheiden, is de eerste stap bij Resolve een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin wordt er uitleg gegeven over de dienstverlening en wat ik voor jullie kan betekenen. Ook de kosten voor de hele scheiding (het all-in tarief) wordt besproken. Het kennismakingsgesprek kan meestal binnen één week plaatsvinden, gewoon bij jullie thuis.

Met mediation in Veenendaal wordt jullie scheiding van A tot Z geregeld met de werkwijze scheiden in 7 stappen. Dit houdt in de praktijk onder andere het volgende in:

 • Samen met jullie worden alle zaken stap voor stap besproken. Denk aan alimentatie, de (kooop-of huur)woning, financiën, inboedel en pensioen. Alle opties en mogelijkheden worden op een rijtje gezet. Alle afspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant. Bij een eigen woning bij scheiding wordt er gezorgd dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over jullie woonsituatie nu en straks.
 • Hebben jullie kinderen? Afspraken over de zorgverdeling, vakanties en financiën worden samen met gemaakt en vastgelegd in het ouderschapsplan. Er is een gesprek met jullie kinderen mogelijk over de scheiding en de afspraken over hen. Ook wordt met jullie meegedacht hoe je je kinderen zo goed mogelijk kunt steunen bij de scheiding. Hoe zit het bijvoorbeeld met het vertrouwen in de regels bij de andere ouder? Realiseer je dat je allebei een eigen stijl van opvoeden hebt. Kinderen kunnen over het algemeen goed omgaan met verschillende regels, zo lang deze maar voor hen duidelijk zijn. Je kunt er ook altijd voor kiezen bepaalde zaken over de opvoeding vast te leggen.
 • De juridische afhandeling wordt geheel verzorgd en valt binnen het all-in tarief. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank. Jullie scheiding is hiermee volledig afgerond.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Overzicht en passende oplossingen

Het doel van mediation is overzicht te brengen en alle zaken te bespreken en vast te leggen die voor jullie relevant zijn. Er wordt altijd toegewerkt naar oplossingen, die voor alle partijen werken. Hoe ik te werk ga:

 • Alle zaken worden stap voor stap besproken. Denk aan jullie financiën na de scheiding. Eerst wordt gekeken wat er is, zoals bankrekeningen, spaarpolissen, lijfrentes, pensioen en eventuele leningen. Vervolgens wordt besproken hoe het momenteel is geregeld en hoe je het straks wilt regelen en verdelen. Dit is mede afhankelijk van hoe jullie zijn gehuwd en wat jullie wensen zijn.
 • Mijn rol is ervoor te zorgen dat alle afspraken redelijk en eerlijk zijn en dat alle fiscale en juridische consequenties voor jullie duidelijk zijn. Ook wordt bewaakt dat afspraken niet tot stand komen onder dwang of emoties (denk aan schuldgevoel). Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit samen met jullie besproken.

Wat klanten over mij zeggen

“Leonard Faber is een heel fijn persoon voor als je zo iets moeilijks en emotioneels moet regelen. Leonard luistert goed weet precies waar hij het over heeft en als hij iets even niet weet vraagt hij het gelijk na en komt er dan op een later moment op terug, en heeft geen oordeel. Leonard heeft ons echt heel erg goed door onze scheiding heen geholpen.” – Samantha uit Deil

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Leonard jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: