mediator Voorthuizen

Mediator Voorthuizen

Neem direct contact op met Leonard Faber, jullie mediator in Voorthuizen / Barneveld: 085 1307532 

Wat kan ik als mediator Voorthuizen voor jullie betekenen?

Jullie scheiding wordt op zorgvuldige wijze van A tot Z geregeld. Hiermee leg je een goede basis voor straks.

Ik ben MfN geregistreerd mediator en ben actief in Voorthuizen / Barneveld, De Glind, Garderen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Stroe, Terschuur, Voorthuizen en Zwartebroek. Ook bestaat mijn werkgebied uit EdeWageningenRhenen en Veenendaal.

Scheiden met ons stappenplan scheiden in 7 stappen

Wat kun je verwachten van scheiden in 7 stappen?

 • Bij kinderen onder de 18 jaar maken we gezamenlijk afspraken over hen. Denk aan de verdeling van de zorg en indeling van de vakanties en feestdagen. Alle afspraken komen in het ouderschapsplan. Dit zorgt voor duidelijkheid in de toekomst. Ook is er een kindgesprek mogelijk, waarbij ik kinderen apart spreek (gewoon bij jullie thuis).
 • Alle praktische zaken worden besproken. Zoals alimentatie, de (koop-of huur)woning en een goede verdeling van de financiën bij de scheiding. Bij een eigen woning bij scheiding wordt er gezorgd dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over de opties, zoals verkoop of dat één van jullie in de woning kan blijven.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt geheel verzorgd.

Voordelen mediator Voorthuizen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Voorthuizen / Barneveld. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is nodig voor mediation?

Wat nodig is voor mediation is dat jullie samen om de tafel willen met mij als onafhankelijke mediator in Voorhuizen/Barneveld. Je hoeft het nog nergens over eens te zijn, zolang de intentie er maar is om er samen uit te komen.

Mediation werkt niet als partijen vanuit een vooringenomen houding acteren en niet open staan of niets meer gunnen aan de andere partij. Dan moet je helaas elk een advocaat inschakelen.

Wat levert mediation Voorthuizen jullie op?

Kiezen voor een gezamenlijke mediator in plaats van elk een advocaat levert jullie het volgende op:

 • Mediaton is goedkoper dan een juridische procedure via advocaten. Ook is er vooraf duidelijkheid over de kosten door het all-in tarief in plaats van te betalen per uur, waarbij je het overzicht verliest.
 • De scheidingsprocedure is vaak sneller en je voorkomt dat je tegenover elkaar komt te staan, wat een enorme impact kan hebben op zowel jezelf als bij kinderen op hen.
 • Je houdt bij mediation zelf de regie over de uitkomst van de afspraken, er is geen derde die uitspraken gaat doen over jullie situatie.
 • Je kunt bij de mediation gesprekken een persoonlijke werkwijze verwachten, met aandacht voor jullie verhaal.

Zijn jullie gelovig? Dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden. Lees hier meer over christelijke  mediation.

Wat klanten over mij zeggen

“Het werd allemaal snel en goed geregeld. Er werd goed naar ons geluisterd, en het voelde vertrouwd. Het was fijn dat het niet mega zakelijk was, maar wel gezellig en met humor geregeld kon worden. Leonard weet goed waar die het over heeft, en dacht erg met ons mee.”
★★★★★

“Wij zijn door Leonard op een rustig tempo door het traject van de scheiding begeleid. Zeer discreet en betrokken. Het heeft mij geholpen met een stukje verwerking van deze droevige beslissing! Bedankt!!”
★★★★★

Benieuwd of Leonard jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.