mediator Zeeland

Mediator Walcheren

Neem direct contact op met Tessa Engler: 085 1302995 of mail mij

Als mediator in Walcheren kom ik bij jullie thuis om de scheiding van A tot Z te regelen.

Samen regelen geeft rust en duidelijkheid voor nu en straks.

Als mediator in Walcheren kom ik bij jullie thuis in onder andere Middelburg, Veere en Vlissingen. Ook kom ik in de plaatsen: Arnemuiden, Domburg, Oost Kapelle, Aagtekerke, Grijpskerke, Oost-Souburg, Serooskerke en Westkapelle.

Mediation in heel Zeeland ✓ Gesprekken bij jullie thuis ✓ Samen regelen brengt rust en duidelijkheid.

Compleet scheidingspakket van de mediator Walcheren

Je kunt van mij een persoonlijke en deskundige aanpak verwachten. In het gratis kennismakingsgesprek bespreek ik met jullie wat ik kan betekenen en wat jullie belangrijk vinden. Ook de kosten (het all-in tarief) komen dan aan bod. Hiervoor ontvang je:

 • Je wordt goed voorgelicht over alle opties en mogelijkheden, zoals bij een eigen of huur- woning, de zorgverdeling bij kinderen, financiën, alimentatie en pensioen. Je bent zo in staat goede afspraken te maken. Alle afspraken worden door mij vastgelegd in formele juridische documenten. Zoals het scheidingsconvenant en bij kinderen een ouderschapsplan.
 • Jullie woonsituatie wordt uitgebreid besproken. Wat is er mogelijk met jullie koophuis bij de scheiding? Kan één van jullie hier blijven wonen en kan de ander huren of kopen? Of gaat de woning in de verkoop? Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over wat praktisch mogelijk is.
 • De juridische afwikkeling van de scheiding bij de rechtbank is onderdeel van mijn dienstverlening en wordt verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen ouders blijven, ook na de scheiding

Wanneer je samen kinderen hebt, blijf je altijd samen ouders. Je hebt beiden de verantwoordelijkheid voor jullie kinderen in de nieuwe situatie om een stabiele, veilige omgeving te creëren. Afspraken over de kinderen op elkaar afstemmen biedt hiervoor een goed uitgangspunt.

Er worden tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding en ook is er apart een kindgesprek mogelijk. Dit is laagdrempelig en gewoon bij jullie thuis. Zo worden kinderen ook bij de afspraken betrokken

Wat klanten over mij zeggen

“Tessa is stevig en recht door zee. Objectief en een kei in scheppen van rust en duidelijkheid.” – Tabitha uit Zierikzee

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.