mediator Amersfoort

Mediator Wijk bij Duurstede

Neem direct contact op met Anniek Drenth: 085 1302989 of mail mij

Jullie scheiding op zorgvuldige en persoonlijke wijze geregeld door mij als mediator in Wijk bij Duurstede.

Er worden samen met jullie goede afspraken gemaakt, waardoor je verder kunt.  Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in Wijk bij Duurstede en omgeving zoals Bilthoven, De Bilt, Bunnik, Driebergen-Spakenburg, Doorn en Zeist.

Volledige afhandeling van de scheiding door de mediator in Wijk bij Duurstede

Alle afspraken zijn bij jullie thuis en in de mediation gesprekken worden alle zaken besproken die relevant voor jullie zijn. Vervolgens verzorg ik de juridische afhandeling van de scheiding. Jullie betalen voor de hele dienstverlening een all-in tarief. De dienstverlening bestaat uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen of huurwoning. Bij een koophuis bij de scheiding worden de opties op een rijtje gezet wat er mogelijk en haalbaar is. Ook wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van jullie in de woning blijft?
 • Als jullie kinderen onder de 18 jaar hebben, maak ik samen met jullie een ouderschapsplan. Hierin komen afspraken over bijvoorbeeld de zorgverdeling, de invulling van feestdagen en kinderalimentatie.
 • Voor jullie kinderen is er extra aandacht mogelijk in een apart kindgesprek. Zo wordt er ook rekening gehouden met hun wensen en ideeën. Samen met jullie wordt besproken hoe je op een goede manier verder kunt als ouders.
 • De juridische afwikkeling volgt als laatste stap. Hiermee is jullie scheiding volledig afgewikkeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Stap voor stap jullie scheiding regelen met de mediator in Wijk bij Duurstede

Er wordt gewerkt met een stappenplan en een checklist, zodat er overzicht komt. Zo weten jullie zeker is dat er niets over het hoofd wordt gezien. Mediation is ook geschikt als je moeilijk met elkaar kan communiceren. Jullie worden hier in de gesprekken bij ondersteund.

Als algemene regel geldt: je mag het over alles oneens zijn, als je maar de intentie hebt om er samen uit te komen. Als er verschillende opvattingen zijn over bijvoorbeeld de zorgverdeling van de kinderen, bespreek ik samen met jullie waarin je elkaar tegemoet kunt komen.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijne samen werking, duidelijke uitleg over zaken.” – Bernadette uit Veenendaal

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Anniek jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.