mediator Zeeland

Mediator Woensdrecht

Neem direct contact op met Tessa Engler: 085 1302995 of mail mij

Als mediator in Woensdrecht bied ik jullie een volledig scheidingspakket.

Er komt overzicht, je wordt goed geïnformeerd en er worden passende afspraken gemaakt. Zodat je allebei goed verder kunt. Als jullie samen kinderen hebben, betekent dit goed verder kunnen als ouders.

Wat kan ik als mediator Woensdrecht betekenen? Ik kom bij jullie thuis in Woensdrecht, Hoogerheide, Ossendrecht en Putte om samen met jullie de hele scheiding te regelen. Ook bestaat mijn werkgebied uit Bergen op Zoom, Dinteloord, Etten-Leur, Halderberge, Halsteren, Klundert, Oudenbosch, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Tholen en Zundert.

Goede hulp bij scheiden houdt in dat er goede passende afspraken komen. Omdat jullie beiden worden bijgestaan én alle mogelijkheden worden besproken, komen er oplossingen, die bij jullie situatie passen. Zo kun je allebei goed verder.

Wat houdt de scheiding regelen met mediation Woensdrecht in?

Jullie scheiding wordt van begin tot einde geregeld. In het kosteloze kennismakingsgesprek wordt besproken wat ik kan betekenen. Jullie situatie wordt besproken en eventuele vragen zorgen. Ook worden dan de kosten besproken, je betaalt een all-in tarief voor de hele afwikkeling van de scheiding. Dit bestaat uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over onder meer de verdeling van de financiën, de woning en pensioenen. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er gezorgd voor snel antwoorden op de vraag wat mogelijk is. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van jullie in de woning kan blijven? Er wordt een alimentatieberekening gemaakt waarvan de uitkomst de basis is voor het gezamenlijke gesprek. Insteek is te komen tot goede alimentatieafspraken.
 • Bij kinderen wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin worden alle afspraken over de kinderen vastgelegd. Denk daarbij aan wanneer de kinderen bij welke ouder zijn, hoe de vakantieperioden wordt ingevuld en op welke wijze je elkaar informeert over de kinderen. Het is ook mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb, zo kunnen zij ook hun wensen en ideeën geven.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt volledig voor verzorgd. Als dit is afgewikkeld is de hele scheiding zorgvuldig geregeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Afspraken over kinderalimentatie

Als jullie kinderen hebben, wordt naast de zorgverdeling ook de kinderalimentatie besproken. Vragen hierbij zijn onder andere: Wat zijn de kosten van de kinderen? Wat moet allemaal van de kinderalimentatie betaald worden? Es er ruimte om voor de kinderen te sparen? Hoe ga je om met kosten die niet vergoed worden door de zorgverzekeraar?

Hoe ziet de juridische afhandeling van de scheiding eruit?

De juridische afhandeling van de scheiding wordt in gang gezet als er over alle praktische zaken goede keuzes zijn gemaakt en door mij zijn vastgelegd. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank en de stappen zijn:

 • Als alle stukken zijn opgesteld, tekenen jullie deze. De stukken gaan vervolgens naar onze vaste advocaat die de scheiding indient bij de rechtbank.
 • Je moet 2 keer stukken tekenen en terugsturen: een opdrachtbevestiging en een akte van berusting.
 • Je ontvangt bericht als de scheiding definitief is ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand.

Wat klanten over mij zeggen

“Tessa is stevig en recht door zee. Objectief en een kei in scheppen van rust en duidelijkheid.” – Tabitha

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: