Mediator Purmerend

Mediator Zaanstad

Neem direct contact op met Anne Marie Baud: 085 1302994 of mail mij

Als mediator in Zaanstad regel ik samen met jullie de hele scheiding.

Samen wordt zo de hele scheiding zorgvuldig afgewikkeld. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Bij een scheiding komt er veel op jullie af. Als mediator in Zaanstad ondersteun ik jullie bij het maken van goede afspraken waar je beiden achter staat. Ik ben onpartijdig en de belangen van jullie beiden worden behartigd.

Gesprekken zijn bij jullie thuis in Zaanstad en omgeving zoals Assendelft, Beemster, Beverwijk, Heemskerk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Purmerend, Uitgeest, Wormerland, Zaandam, Zaandijk en Zaanstad.

Scheiden: alles geregeld door de mediator in Zaanstad

Als mediator ondersteun ik jullie tijdens het gehele scheidingsproces, met onderstaande stappen worden jullie ontzorgd:

 • Het begint met een kennismakingsgesprek, dit is kosteloos en vrijblijvend. Jullie persoonlijke situatie, wat komt er allemaal op jullie af bij een scheiding, onze dienstverlening en het tarief worden besproken. Ik werk met een all-in tarief, zo zijn er geen verrassingen achteraf.
 • Daarna gaan we aan de slag om samen afspraken te maken. Denk hierbij aan afspraken over jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning bij de scheiding. Bij een eigen woning wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat haalbaar is. Als je een eigen bedrijf hebt, begeleid ik jullie ook om hier goede afspraken over te maken. Scheiden kan emotioneel zijn, dus we staan ook stil bij de onderlinge communicatie.
 • Hebben jullie samen kinderen onder de 18 jaar, dan hoort een ouderschapsplan er ook bij. We maken samen afspraken over de zorgverdeling, invulling van feestdagen en kinderalimentatie. We kunnen jullie kinderen ook betrekken bij het ouderschapsplan door apart met hen een kindgesprek in te plannen. Kinderen worden dan op een laagdrempelige manier uitgenodigd te vertellen wat hun ideeën, vragen of zorgen zijn.
 • Vervolgens wordt de scheiding door onze vaste advocaat ingediend bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding zorgvuldig en volledig afgehandeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediation: samen tot overeenstemming komen

Om op een zorgvuldige manier de relatie te beëindigen is mediation een goede oplossing. Deze methode is geschikt als beide partijen de wil en de intentie hebben om er samen uit te komen.
Mijn rol is die van neutrale procesbegeleider. Met een stappenplan wordt er samen met jullie voor alle zaken een passende oplossing gezocht. Hierbij worden allebei jullie belangen behartigd.

Hoe betrek je kinderen bij de afspraken?

Hebben jullie kinderen? Hoe kun je ze dan het beste bij de scheiding steunen? Tips zijn:

 • Bedenk hoe je kinderen later als ze groot zijn zullen terugkijken op de periode van de scheiding. Hoe zou je willen dat ze daarop terugkijken? Houd dit in gedachten tijdens het scheidingsproces.
 • Betrek je kinderen vanaf een leeftijd van ongeveer 8 jaar bij het maken van de afspraken die met hen te maken hebben. Vraag naar hun wensen en ideeën over bijvoorbeeld de invulling van verjaardagen en vakanties.

Wat klanten over mij zeggen

“Zeer professionele houding. Het voelde vanaf het kennismakingsgesprek al meteen heel erg vertrouwd aan. Zeker een aanrader, in een toch al moeilijke periode.” – Eddy uit Voorhout

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Anne Marie jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.