Mediator Zoetermeer

Mediator Zoetermeer

Neem direct contact op met Sjoerd Uitenbroek: 085 1302993 of mail mij

Persoonlijke & praktische hulp bij jullie scheiding door mij als mediator Zoetermeer.

Wat jullie kunnen verwachten? Eén volledig scheidingspakket voor een all-in tarief.

Als je gaat scheiden komt er veel op je af en moeten er veel praktische zaken worden geregeld. Dit is soms moeilijk, omdat er ook veel emoties spelen. Als mediator in Zoetermeer ondersteun ik jullie op beide vlakken door samen goede afspraken te maken en jullie te ondersteunen in de communicatie. Alles wordt geregeld tot en met de afhandeling bij de rechtbank.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en mijn werkgebied bestaat uit: Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, Voorburg en Zoetermeer.

Volledig scheidingspakket

Jullie echtscheiding wordt volledig geregeld. In het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt besproken wat je kunt verwachten van de gehele dienstverlening. Ook worden de kosten voor de scheiding (het all-in tarief) besproken. De stappen zijn:

 • In de mediation gesprekken worden samen afspraken gemaakt over alimentatie, jullie woning, financiën, inboedel, pensioen en verzekeringen.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan met afspraken over de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar informeren over de kinderen.
 • Als alle afspraken zijn vastgelegd, volgt de afhandeling bij de rechtbank.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede keuzes met hulp van de mediator in Zoetermeer

Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren. Jullie uitgangspunten en ideeën staan centraal. Samen worden de voors – en tegens van een keuze op een rijtje. Ik geef aan waar jullie aan moeten denken (denk aan fiscale gevolgen) en of zaken wettelijk gezien mogelijk zijn.

Met jullie worden ook mogelijke alternatieven besproken. Denk aan de opties bij de scheiding over een eigen woning. Kan één van jullie in de woning blijven? Welke stappen moeten gezet worden? Wat is een alternatief als dit niet mogelijk is? Je kunt er voor kiezen dat de woning op jullie beider naam blijft staan of dat de woning verkocht wordt. Over al deze zaken word je goed voorgelicht. Ook wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.

Goed contact met de kinderen na de scheiding

Met wat oudere kinderen, is het mogelijk dat ik apart een gesprek met ze heb in een kindgesprek. Dit is laagdrempelig en gewoon thuis. Ze worden gevraagd hoe de scheiding voor hen is en wat zij belangrijk vinden. Zo worden de kinderen betrokken bij de afspraken in het ouderschapsplan.

Het contact bij en na de scheiding tussen jullie kinderen en jullie als ouders is cruciaal. In de afspraken die jullie maken wordt er dan ook op gelet of er voldoende mogelijkheden zijn om een goede band te krijgen en te houden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Zijn er mogelijkheden dat jullie kind een extra avond in de week naar de andere ouder gaat?
 • Is het mogelijk dat jullie kind in een weekend bij de ene ouder iets met de andere ouder samen gaat ondernemen (denk aan een sportwedstrijd), wat ze bijvoorbeeld altijd samen deden.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: