Denise Claeys

MfN Mediator Denise Claeys

Kennismaken? Neem direct contact op: 085 1302982

Ik kom bij jullie thuis in Berkel en Rodenrijs, Hoek van Holland, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen. Daarnaast kom ik in Noord-Brabant in de regio Bergen op Zoom en in Zeeland

Jullie maken onder mijn begeleiding zelf afspraken, zo houd je zelf de regie over de scheiding. Met het positieve gevolg dat jullie deze periode beter kunnen afsluiten.

Als mediator begeleid ik jullie tijdens het scheidingsproces. Ik ontzorg jullie van A tot Z. Hierbij zal ik erop toezien dat er duidelijke afspraken worden gemaakt over alle belangrijke onderwerpen. Denk aan afspraken over het verdelen van alle financien en jullie woonsituatie. Afspraken die nu en in de toekomst standhouden, zodat jullie hier op terug kunnen vallen. Afspraken die niet worden beïnvloed door boosheid, verdriet en of schuldgevoel.

Samen met jullie worden goede passende afspraken gemaakt over de kinderen en alles wordt vastgelegd in het ouderschapsplan. De kans op conflicten wordt hierdoor in de toekomst stukken kleiner. Het grote voordeel hiervan is dat spanningen zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden. Dit heeft zowel op jezelf als op de kinderen een positieve invloed.

Met verschillende specialismen onder één dak, zijn de lijnen kort en kunnen wij jullie goed informeren met betrekking tot de alimentatie berekening, de hypotheek en jullie financiën. Hebben jullie een koophuis, dan kunnen wij door onze samenwerking met Hypotheek Visie snel nagaan wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Mijn drijfveer is jullie te ondersteunen zodat de scheiding op een goede manier afgehandeld wordt. Zo leggen jullie beide een stevige basis voor je eigen toekomst.

“Ook al gaan jullie scheiden. Jullie blijven samen de ouders van jullie kinderen. Goed overleg blijft dus heel belangrijk. Bij het ouderschapsplan worden de gemaakte afspraken vastgelegd. Aangezien jullie dit plan samen hebben gemaakt en de belangen van de kinderen voorop staan, zal de uitvoering van het ouderschapsplan een grote kans van slagen hebben.”

Over mij

Samen met mijn man en 2 dochters wonen wij met veel plezier in Rotterdam. Onze vrije tijd brengen wij graag door als gezin. We zijn heel ondernemend en gaan er graag op uit.

Ik heb een directe communicatie en klantvriendeljkheid staat bij mij hoog in het vaandel. Doen wat je zegt is voor mij dan ook heel normaal.

Ervaring

Ik heb een aantal jaren als zelfstandig ondernemer gewerkt. Hierbij merkte ik dat ik het sociale aspect heel leuk vond. Als mediator heb ik een enorme passie voor de mens en bij de mediation begeleid ik jullie dan ook graag. Als jullie beiden de scheiding goed hebben kunnen afsluiten én je zo een nieuwe start kunt maken is mijn doel geslaagd.

 

Wat klanten over mij zeggen

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze scheiding te regelen via Resolve visie. Denise stond altijd voor ons klaar en zorgde voor een fijne en deskundige begeleiding in dit gehele proces. De periode van scheiden is bepaald niet prettig maar door Resolve visie en vooral Denise wordt er veel uit handen genomen, zodat je tijd aan jezelf kunt besteden ipv allerlei zaken zelf te moeten regelen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Benieuwd of ik jullie ook kan helpen? Stuur mij een bericht
Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

Klantenbeoordelingen Resolve Visie krijgt van haar klanten via Klantenvertellen een 9.1/10 gebaseerd op 565 stemmen